RONDE PENDANT

Ronde Pendant er Oliver Schick’s første produkt for Gubi. Den klokkeformede brikken har referanse til den tradisjonelle taklampen og glanstiden 1970-tallet’s lyn design; imidlertid, i en moderne tolkning.

En unik detalj er åpningen på toppen med en overhengende krage som minner om en krukke. Hovedsakelig nedover rettet lys fra vanlige anheng lamper blir med dette designet også spredt ut av den tut-lignende åpningen og kaster et jevnt lys. Aluminium lampeskjermen med en ultra-matt lakk gjør at det nesten ser ut som om det var laget av keramikk.

Ronde er på flere språk ordet for rund, sirkulær eller roterende, men det er også det flate emne som benyttes for metallspinningsteknikken, som roterer rundt en formkjerne og formet til en tre-dimensjonal legeme.

Ronde Pendant kommer i to størrelser og er tilgjengelig i fem farger: Matt hvit, Rusty Red, Pigeon grå, antrasitt og kull svart.

SPESIFIKASJONER

Lampe høyde: 24 cm
Lampe bunn diameter: Ø20 cm
Cord: 5000 mm
Maks. wattstyrke: Halogen E27 42W (US: E26 Blend, 60W)
Ceiling cap inkludert. Tekstilet ledningen er svart, med unntak av hvit som samsvarer med skygge.
Fast for EU, Storbritannia og USA.

SEMI PENDANT

Semi Lampen ble designet i 1968 som et produkt av det kreative partnerskapet mellom to arkitektstudenter, Claus Bonderup og Torsten Thorup. Som en reaksjon på den ‘koselige æraen “som regjerte Danmark på den tiden, ønsket Bonderup og Thorup å lage en lampe som innlemmet skarpe, rene linjer og en geometrisk form. Deres design ble sendt inn til en konkurranse på Det Kongelige Danske Academy of Fine Arts School of Architecture og vant førstepremien.

Semi er en unik pendellampe, basert på to kvartsirkler satt sammen, back-to-back. Med sin karakteristiske bue-form, emaljert metall skjerm, lett form og unikt, tidløst design, oppnådde den elegante Semi lampen stor suksess på 1980-tallet og ble på den tiden bestselgende dansk design og fikk verdensomspennende anerkjennelse og ikonisk status.

SPESIFIKASJONER

Buen av lampen er emaljert metall med en figur basert på to fjerdedeler av en sirkel.
Skjermhøyde: 15 cm
Skjermdiameter: Ø30 cm
Ledning: 220 cm
Ledningen er svart.
Maks. wattstyrke: Blendende halvspeil pære, E14 40W (US: E12 Blend, 40W)
Ceiling cap inkludert. Lyspære er inkludert i glossy versjon.
Fast for EU, Storbritannia og USA.

BESTLITE BL9S PENDANT

SPESIFIKASJONER

Lampe rosett høyde: 3,5 cm
Lampe rosett diameter: Ø12 cm
Skjermhøyde: 14 cm
Skjermdiameter : Ø16 cm
Cord: 200 cm

Tekstil ledningen passer skjermen, bortsett fra fulle krom, som er svart, og all messing er gyllen.

Maks. wattstyrke : Halogen E14 30W (US: E12 Blend, 40W)

Ceiling cap inkludert.

Fast for EU, Storbritannia og USA (UL godkjent)

BESTLITE BL5 WALL-LAMP

SPESIFIKASJONER

Lampe høyde: 47-80 cm
Tube lengde: 48 cm
Skjermhøyde: 14 cm
Skjermdiameter : Ø16 cm
Cord: 2000 mm
Veggmontert

Høyden er justerbar og lampen kan tiltes 90 grader fra horisontal til vertikal, kan skyggen også roteres 360 grader. Tekstil ledningen passer skyggen, bortsett fulle krom, som er svart, og alle messing er gyllen.

Maks. wattstyrke : Halogen E14 30W (US: E12 Blend, 40W)

Fast for EU, UK og fastkoblet for USA (UL godkjent) med bryter på braketten. For amerikanske messing modeller, er lampen stå i all messing og kommer med bare en farget skygge.

GROSSMAN COBRA TABLE LAMP

Den ikoniske Gräshoppa lampen ble først produsert i 1947. Stålstativet vippes bakover og den langstrakte aluminium konisk skygge er ball-leddet på armen; slik at lyset kan være retningsbestemt, men blendingen er minimal. Både stå og skygge er pulverlakkert. Den klassiske Cobra lampe tar sitt navn fra formen på den ovale skyggen, som minner om en Cobra nakke. Den rørformede fleksible armen kan bøyes i alle retninger, og skyggen kan dreies 360 °. Basen er dekket i pulverlakkert aluminium og vektet med en støpejern ballast.

Lampe høyde: 34 cm

Lampe stand: O17 cm

Shade Høyde: 8 cm

Shade dybde: 29 cm

Cord: 170 cm