AK 1330

Vakker og funksjonelt skrivebord tegnet av arkitekt Ebbe Gehl. Bordplaten er i hvit Corian med en klaff som skjuler et rom for lagring. Innsiden av klaffen er en magnetisk oppslagstavle for notater og beskjeder. Videre er det mulig å skjule elektriske ledninger for Laptop, Ipad og mobil inne på rommet. I skuffene er det plass til laptop.

AK 1320

En moderne, godt utformet skrivebord med mange detaljer, hvorav den ene er for skjulte elektriske ledninger.

TATI DESK

I 2013 kom denne pulten med en skuff designet for å passe et soverom, lite hjemmekontor eller hotellrommet. Rammen er i lakkert metall og kommer i fargene hvit eller storm grå med en stasjonær i hvit laminat, hvit lakkert eller eikefiner.

Grossman Desk “62-series”

Grossman Collection

De mest ikoniske produktene Greta Grossman designet på 40-tallet og 50-tallet var Gräshoppa gulvlampen og Cobra gulv- og bordlamper. I 1950 vant Cobra lampe Good Design Award og ble deretter utstilt på Good Design Show på Museum of Modern Art.

Grossman ble sterkt påvirket av europeisk modernisme, som hadde blitt importert til USA av innflytelsesrike arkitekter, som Walter Gropius (grunnleggeren av Bauhaus) og Ludwig Mies van der Rohe. Grossman, i sin tur, spilte en betydelig rolle i å definere det estetiske i midten av århundret Californian-modernismen.

I dag, produktdesignene til Grossman er svært mulige å samle på og blir solgt på auksjoner over hele verden. Grossman produkter er unikt, moderne klassisk design.

Spesifikasjoner

Skrivebordet er laget av amerikansk valnøtt finér kombinert med en høyglanset sort laminat bordplate og skapdør. Skapet har 3 skuffer i det. Beina er pulverlakkert stål og bakfoten og dørhåndtak er laget av solid amerikansk valnøtt, begge med en klar lakk.

H: 72 x L: 120 x B: 60

Alto

Materialer
Lett og elegant pult i finér eik bordplate. Solid eik base. Naturlig og svartet eik.

Mål
H 770 x W 1160 x D 680 mm. Bordplate høyde 720 mm.

Assessoirer
Ingen

Design
Andreas Engesvik – 2013