Våre leverandører

Våre leverandører er valgt med fokus på kvalitet, funksjonalitet og komfort. Vi har et bredt utvalg møbler fra de forskjellige leverandørene utstilt i våre butikker, men kan skaffe alt fra hele sortimentet til hver enkelt leverandør.

Montana

Hyllesystemet med over 5000 millioner muligheter, en invitasjon til å lage din egen løsning! Peter J. Lassen designer 6060-hyllesystemet som inneholder alle Montana-hyllesystemets særtrekk – avrundede kanter, manglende hjørner, inndelingsmuligheter og en systematikk hvor alle moduler forholder seg til hverandre. Alle forarbeid er funksjonelle og har industrielt opphav. Designen er inspirert av Peter J. Lassens samarbeid med Arne Jacobsen, Verner Panton og Jørn Utzon.

Tonning & Stryn

Med sans for det gode håndverk! Tonning produserer møbler tegnet av den prisbelønnede Interiørarkitekten Alf Sture, og Design gruppen Scenario. Når det gjelder kvalitet og følelse med treverk er Tonning helt i en klasse for seg.

Eilersen

Eilersen kombinerer de beste materialene med tradisjonelt håndverk i hver produkt de produserer.

Muuto

Dansk produsent av moderne, morsomme og nyskapende produkter. Navnet Muuto er inspirert av det finske order muutos som betyr nytt perspektiv. De håndplukker designtalener rundt om i Skandinavia og gir de frihet til å utrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander.

Asplund

Asplund jobber etter filosofien om å skape tidløse produkter med høy kvalitet. Påvirket av deres svenske arv utvikler de stadig nye produkter med moderne design. De har skapt en kolleksjon av møbler, tepper og accessoirer med hjelp fra noen av Sveriges mest kjente arkitekter og designere.

Menu

Menu´s filosofi er enkel. De ønsker å gjøre verden bedre, mindre komplisert og litt hyggeligere å våkne opp til. Samarbeidet med super-talentfulle designere gjør at de skaper produkter som vil bli verdsatt og elsket nå… og for alltid.

Fredericia Furniture

Hos Fredericia har de produsert møbler siden 1911. De har en lang tradisjon for håndverk, med en sterk idé og personlighet. Fredericia´s produkter må alle leve opp til kravene fra hverdagen, samtidig som de må tåle hard bruk over mange år frem i tid.

Nielaus

Nielaus har utviklet en rekke møbler som ikke bare er til å sitte på – men til å leve med. For å oppnå dette målet er ingenting overlatt til tilfeldigheter, hverken i materialet eller produksjonsprosessen.

Bruno Mathsson International

Bruno Mathsson er en av Sveriges mest internasjonalt kjente designere gjennom tidene. Faren, Karl Mathsson, var snekkermester i fjerde generasjon, og Bruno skulle følge i hans fotspor. Fabrikken lager i dag en rekke møbler som i dag sees som selvsagte klassikere, deriblant lenestoler som Jetson, Pernilla, Eva og Miranda.

Andersen furniture

Andersen er et Dansk tradisjonsrikt møbelsnekkeri. Med utgangspunkt i nytenking og kvalitet produserte Brødrene Andersen møbler som oppfyller nåtidens krav og forventninger til design og kvalitet.

Fjordfiesta

Med ambisjoner om å styre, utvikle og vende tilbake til røttene i skandinavisk design grunnla arkitekt Paul Lunder Fjordfiesta i 2001. Med sterke bånd til estetikken i skandinavisk designkultur, er Fjordfiesta en fabrikk med intensjon om å lage møbler som vil vare i generasjoner framover.

Flos

I over 50 år har Flos produsert innovative og ikoniske designlamper av høy kvalitet, og de fører i dag flere noen av de største klassikerne innen italiensk industridesign. De senere årene har de hatt et høyt fokus på bærekraftig design, og de arbeider kontinuerlig med å utvikle avansert, miljøvennlig LED-teknologi.

Fabula Living

Med tradisjonelle teknikker, godt håndverk, kompromissløs kvalitet og danske designrøtter, har Fabula Living på få år blitt en stor, internasjonal designvirksomhet. De de lager moderne, håndvevde tepper som forener den skandinaviske designtradisjonen med gamle veveteknikker. Med Fabula er fokuset på kvalitet høyt i alle deler av produksjonsprosessen.

Carl Hansen & Søn

Danske kvalitetsmøbler siden 1908. Carl Hansen er  en familiebedrift med fokus på håndverk, design og kvalitet. Med klassikere som Y-Stolen, CH25 og Safaristolen av Kaare Klimt er de en av de største produsentene av ikoniske møbler.  Carl Hansen hadde fra 1949 ett tett sammarbeid med Hans J. Wegner som har hatt stor betydning for begge parter. De har et stort utvalg av spisestuer, lenestoler og salonger..

Vitra

Vitra er et sveitsisk selskap dedikert til å forbedre kvaliteten på boliger, kontorer og offentlige miljøer gjennom kraften av design.

Fritz Hansen

Fritz Hansen, etablert i 1872, er en av verdens ledende produsenter av eksklusivt design. De er anerkjent av designikoner som Egg og Svanen, begge stoler skapt av den legendariske danske arkitekten Arne Jacobsen.

Erik Jørgensen

Klassikk dansk design på sitt beste! Møtet mellom talent og mer enn 50 års håndverk skaper den energien som er selve livsnerven i deres møbelproduksjon. Erik Jørgensen har et stort utvalg av sittemøbler.

Louis Poulsen

Louis Poulsen er en internasjonal belysningsprodusent og en del av Polaris Private Equity. Louis Poulsen retter seg mot både bedrifts- og privatmarkedet, og utvikler lamper og løsninger for innen- og utendørsbruk.

String

Visse ting blir så sterkt assosiert med en tidsepoke at de blir tidløse. Dette gjelder i stor grad Nisse Strinnings hyllesystemer. De nette og lette hyllesystemene har blitt en av 1900-tallets fremste designikoner.

Haslev

Haslev har produsert kvalitetsmøbler i mer enn 60 år. De har et stort sortiment av spisebord, sofabord, stoler og reoler i massiv bøk, kirsebær, valnøtt eller laminat – kun de beste delene av treet i deres produksjon. Til tross for bruk av moderne teknikk, sørger deres erfarne møbelsnekkere for å bevare det tradisjonelle håndverket under forarbeidet av treet.

Lightyears

Belysningsvirksomheten Lightyears utvikler og produserer lamper av høy kvalitet til det profesjonelle og private marked. I tett samarbeid med noen av verdens beste designere og arkitekter har Lightyears skapt en rekke moderne lamper, som kombinerer tradisjon og innovasjon.

Kasthall

De vevde og håndtuftede fra Kasthall er laget av de fineste naturmaterialene; ull og lin. Kasthall velger sine materialer med den ytterste forsiktighet. For Kasthall er det viktig at garnene de bruker har karakteristikkene de krever for ulike typer innstillinger, for eksempel slitestyrke, brannmotstand og miljøkrav.

Getama

I nærmere 60 år har Getama produsert utsøkte møbler designet av Hans J. Wegner. Disse møblene er høyt verdsatt for sin kvalitet og varighet, og har etter hvert fått status som samleobjekter. Med tiden har de også fått med seg anerkjente designere som Nanna Ditzel og Friis & Moltke på laget, som har styrket sortimentet ytterligere. Getama ble opprinnelig grunnlagt helt tilbake i 1899, og spesialiserte seg den gang på produksjon av sjøgressmadrasser.

Røros Tweed

Norsk ull, helnorsk produksjon og tett samarbeid med Skandinavias ledende designere og tekstilkunstnere har gjort Røros Tweed til en velrenommert leverandør av norske kvalitetsprodukter. De tilbyr pledd og puter formgitt av kjente designere som Anderssen & Voll, Inga Sempè og Kristine Five Melvær. NB: Kun tilgjengelig i vår butikk i Oslo.

LK HJelle

LK Hjelle lager møbler med fokus på materialvalg og håndverksmessig kvalitet . Helt siden starten i begynnelsen av 1940-årene har fabrikken mellom stupbratte fjell og trange fjorder produsert funksjonelle og vakre møbler med stor lidenskap.

Naver

Naver Collection ble grunnlagt i 1995. Den opprinnelige oppgave var å lage en komplett, homogen møbelkolleksjon med respekt for håndverket og tradisjoner. Designere og arkitekter er nøye utvalgt. Produsentene tok utfordringen som ligger i å produsere eksklusive møbler i massivt tre med respekt for det gamle håndverket. I dag står Naver Collection som et moderne og tidsriktig preg.

Fogia

Sammen med et nøye utvalg av skandinaviske designere har Fogia de siste 30 årene skapt gjennomtenkte møbler til private hjem og offentlige miljøer rundt om i verden. I samarbeid med anerkjente designere og arkitekter har de levert møbler og tilpassede løsninger for hotell, kontorer, skoler, konferansesentre og restauranter. Alle med det samme unike øye for detalj.

Gubi

En fabrikk som kun fremstiller arkitektegnede møbler etter klassiske håndverksmessige tradisjoner.Uansett hva du velger, alle møblene fra Bernstorffsminde har en ting til felles, det er kravet for detaljer.

Jensen

Med behagelig skandinavisk design, inspirert av den fabelaktige norske naturen og liggekomfort av høyeste kvalitet, er Jensens senger formet slik at du skal få en fantastisk søvn. Jensen tilbyr eksklusiv liggekomfort i både enkelt- og dobbeltsenger, samt justerbare senger. Disse gir alle en herlig støtte til kroppens følsomme soner i rygg, hofter, skuldre og nakke – uansett om du foretrekker et mykt eller hardt underlag. Dessuten finner du masse vakkert sengetilbehør slik som gavler, nattbord, ben og stilfulle ottomaner (sengebenker). Sov godt om natten, og ork mer om dagen!

Dk3

DK3 er en dansk møbelfabrikk med øye for detaljer. Møblene er laget individuelt på fabrikken i Danmark av erfarne møbelsnekkere i materialer som solid valnøtt, vill eik (med kvist), eik, røkt eik, kjernebøk og Douglas Pine. Materialene blir polert og lakkert for hånd på god gammeldags måte.

&Tradition

Kunst, funksjon og potensial. Det er den nordiske tradisjon og kulturarv. &Tradition har som mål å bygge bro mellom disse verdiene til moderne design, omforming, materialer, teknikker og former.

&Tradition respekterer råvarene som naturen vår gir tror på design som er laget for å vare.

Normann Copenhagen

Normann Copenhagen er en måte å leve på – en egen tenkemåte. De elsker å utfordre de konvensjonelle reglene innenfor design, noe som resulterer i deres bruk av tradisjonelle materialer satt i utradisjonell bruk.

Hovden

Hovden har levert Norsk møbelhåndverk siden 1945. Etter 20 år som mer eller mindre rendyrket sofaprodusent gikk de i 2014 tilbake til start og atter igjen tilbyr de sofaer og lenestoler i tillegg til sovesofaer.

Skagerak

Skagerak er kjent for sine utendørsmøbler i treverk laget i høy kvalitet med klassisk design. De har over tiden utviklet et stort utvalg av accessoirer og møbler til innendørs bruk.

Sundays Design

Sundays tilbyr hagemøbler som både er designet og produsert i Norge. De har mer enn 25 års erfaring, og resultatet er veldesignede hagemøbler av svært høy kvalitet som tåler det norske klimaet.

Nedre Foss

Nedre Foss er en norsk leverandør av interiørvarer, grunnlagt av Anderssen & Voll. De etterstreber å skape produkter som skal vare i minst hundre år, både fysisk og estetisk.