Ærlige materialer i fokus hos danske Handvärk

I desember og januar har vi lanseringstilbud på Handvärk og gir 20% på hele sortimentet.

Maskulin, dansk design med utradisjonelle materialer. La deg inspirere av det tidløse og gjennomførte universet til danske HANDVÄRK.

Da vi så de slående bildene av produktene til den danske produsenten HANDVÄRK banket interiørhjertene våre litt ekstra — og nå er vi glade for å kunne introdusere dem som en ny leverandør.

Estetisk bærekraft er filosofien bak alle produktene til HANDVÄRK. Grunnleggeren Emil Throrup savnet en mer mangfoldig materialbruk i den danske designindustrien. Danskene er særlig kjent for bruk av treverk, mens Thorup selv har en forkjærlighet for metaller og sten, og følte det manglet en dansk merkevare der andre naturmaterialer enn tre spilte hovedrollen. HANDVÄRK jobber med marmor, messing og skinn, tunge og solide materialer som bare blir vakrere med tiden.

Minimalismen gjenspeiles i møblenes navn: her ser du for eksempel Modular Sofa, Coffee Table og Lounge Chair. Alle disse møblene kan du oppleve i utstillingen vår på Skøyen.

Ærlige naturmaterialer som stein, skinn og metall preger uttrykket.

Emil Thorup

Emil Thorup er en dansk radio- og TV-vert med en livslang lidenskap for arkitektur og design. I 2015 grunnla han HANDVÄRK, med et ønske om å produsere estetisk varige og luksuriøse møbler i høy kvalitet. Throup er sterkt inspirert av Bauhaus-bevegelsen og etterstreber å minimere unødvendige detaljer, men samtidig beholde en nordisk varme i uttrykket.

Lanseringstilbud

I forbindelse med lanseringen av HANDVÄRK har vi gleden av å kunne gi 20% rabatt på hele sortimentet i desember 2020 og januar 2021. Gjerne ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om produktene, eller besøk butikken vår for å oppleve dem i virkeligheten.

-20%
13 515,00 kr 10 812,00 kr

Her kunne vi godt flyttet rett inn! Modular Sofa er vakker i beige.

Minimalistiske Lounge Chair er blant møblene du kan oppleve i utstillingen vår på Skøyen.

Sortimentet består også av lamper — her ser du for eksempel Studio Pendant.

inspirasjon nyheter
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.