Bli kjent med Andrea

Møt Andrea, vår interiødesigner med en smittende latter og alltid en god løsning i bakhånd. Andrea elsker å hjelpe kunder til å finne sine egne spesifikke løsninger og hjelper deg mer enn gjerne med hva enn du måtte trenge.

Andrea flyttet til Norge fra Kroatia for fire år siden. Et ganske modig valg ettersom hun hater vinteren, men til tross for dette har hun funnet seg godt til rette i hovedstaden og A.Huseby er ekstremt glade over å ha fått denne dyktige og blide humørsprederen med på laget. Andrea har alltid vært kreativ og hatt et behov for å skape, derfor ble økonomistudiene byttet ut med Interiørdesign på Arkitekthøyskolen i Zagreb. I tillegg til dette har hun jobbet som visuell merchandiser i en stor møbelbutikk i hjemlandet og hun har en brennende interesse for salg, service og interiørdesign.

Hva er ditt beste tips når man skal innrede et rom?

Det kommer an på hvilket rom det er snakk om selvfølgelig, men det aller viktigste tipset vil være å ha en eller to hovedmøbler/statement pieces og så bygge rundt de. Ikke gjør for mye ut av hvert rom, men la den totale innredningen snakke for seg selv. Velg en hovedfarge og to tilleggsfarger som står til hovedfargen for å få harmoni og sørge for at det ikke blir for mye. Jeg er ikke noen fan av knallfarger, men mener bestemt at man trenger noen nyanser for å friske opp en dus og sart fargepallett.

Hva er det beste med å jobbe hos A.Huseby?

Kontakten med kundene og at vi får lov å snakke face to face og ha personlig veiledning. Basert på kundenes behov og ønsker kan vi sette sammen den beste mulige løsningen, noe som gir meg mestringsfølelse og motivasjon til å gyve løs på neste prosjekt.

Jeg liker aller best å sette meg ned med kundene og tegne store kreative oppsett, det gjør jeg mye med blant annet Montana som har uendelig med muligheter i sine systemer.

Hva er ditt neste drømmekjøp?

Er det lov å si hele butikken? Jeg har en hel liste med ting jeg ønsker meg, men mitt neste kjøp er nok en sofa. Da blir det nok enten fra Eilersen eller LK Hjelle, men jeg har ikke bestemt meg helt enda. Ellers står en Modell 711 fra LK Hjelle på ønskelisten, den skal være i valnøtt og hvitt stoff, en nydelig stol og med den kombinasjonen blir det fantastiske kontraster.

Hva er dine favorittmerker?

Jeg har i lengre tid kjent til Fjordfiesta og har likt de lenge før jeg flyttet til Norge, så de er en av mine absolutte favoritter. Etter at jeg begynte hos A.Huseby har jeg virkelig fått øynene opp for andre norske merker som Nuen og Eikund. De har alle en kortreist produksjon, og en miljøprofil som jeg liker. I tillegg er det viktig at vi heier frem norsk design – det blir skapt så mye kul design her i Norge om dagen.

Noen av Andra sine favoritter

Hvem er din favorittdesigner?

Andreas Engesvik er veldig flink og jeg er personlig veldig glad i Bollo sine organiske og enkle former. Hjemme har jeg Scandia Nett lenestolen fra Fjordfiesta, den er jeg utrolig glad i så da må jeg kanskje si Hans Brattrud også som er designeren bak.

Hva tror du blir trendene fremover?

Jeg tror det fortsatt blir litt likt som vi har sett de siste årene, men jeg tror vi går inn i en mer nøytral periode med naturprodukter, jordtoner og organiske materialer samt heltre. En link mellom nordisk og japansk – Japandi, vil bli veldig populært i årene som kommer.

Hvordan syns du A.Huseby skiller seg ut fra sine konkurrenter?

Vi har en kjempefin butikk og ikke bare en nettbutikk. Da kan vi gi personlig service og oppfølging, noe ikke alle de andre rene nettaktørene kan. Jeg og alle mine kollegaer prøver hele tiden å gi de beste rådene basert på kundenes ønsker, utfordringer og behov. Å få lov å jobbe på den måten hvor jeg kan ytre mine egne meninger er noe jeg verdsetter, vi kan veilede kundene på våre egne premisser og sammen finne de beste løsningene.