Bli kjent med Hege

Møt Hege, en av våre interiørkonsulenter. Hege elsker å snakke med kundene og bistå ved valg av nye møbler. Hun liker at kundene våre er så engasjerte og interesserte og syns det er stor stas å ta en diskusjon om hvilke produkter du skal velge.

Hege har opprinnelig bakgrunn fra markedsføring og PR bransjen og har jobbet mange år i Egmont konsernet og har blant annet vært pressekontakt for Playstation. I alle år har interiør vært både en lidenskap og hobby og til slutt ble det interiørstudier ved siden av jobb. Siden den gang har Hege jobbet både frilans og i bedrifter med styling av leiligheter og hus som skal selges.

Hege sine beste tips til å skape drømmerommet:

Jeg synes at det å male veggene/tak og eventuelt tapetsere er med på å sette stemningen i rommet og man får en dybde i rommet man ellers ikke ville fått.  Belysning er også veldig vikti og kan være avgjørende for hvordan rommet føles. Personlig er jeg ikke så veldig fargerik, jeg liker mye beige, svart, grått og hvitt, men jeg synes at detaljer som puter og tepper gjerne kan ha farger og mønstre for å live det opp litt. Små detaljer som puter, pledd og interiør kan enkelt byttes ut i forhold til sesonger eller anledninger og er dermed med på å skape dynamikk i rommet.

Hva er ditt neste kjøp hos A.Huseby?

Jeg er på jakt etter nye spisestoler og har forelsket meg helt i PP Møbler sin spisestol PP58 som er en utrolig flott stol. Det blir nok denne i sortlakkert eik med sort polstret skinn i sitteputen. Stolen er en Hans J. Wegner design fra 1987 og jeg elsker armlenene, komforten og designet. I tilleg har jeg lyst på en Multi Lite taklampe fra Gubi, den skal også være sort. 

Hva tror du blir de største trendene fremover?

Jeg føler at det er flere og flere som går mot tre og naturlige stoffer, den organiske trenden tror jeg har kommet for å bli en stund.

Vi merker godt her i butikken at det er en investering når folk handler, de er veldig klare over at det er ting som skal vare lenge. Det er nok blitt mer og mer viktig for folk å handle kvalitet fremfor kvantitet. Det er jo supert både for oss og for miljøet!

Hvordan syns du A.Huseby skiller seg ut fra sine konkurrenter?

Vi har mange tidløse klassikere som holder seg godt år etter år, dette tror jeg er med på å gjøre oss ettertraktede og foretrukne når det kommer til å finne et stort og solid utvalg på et sted. At vi nesten utelukkende tilbyr nordisk design er nok også med på å gjøre oss attraktive og enda mer spisset i vårt segment.

Det er også morsomt at vi får inn flere og flere norske kvalitetsleverandører, det vil gjøre oss mer unike i tiden fremover.

Noen av Hege sine favoritter

Hva synes du er best med å jobbe her? 

Jeg synes miksen av alt, få lov å behandle kunder og komme med veiledning og tips. Det er veldig givende å hjelpe kundene med å møte akkurat de ønskene og drømmene de har. Vareplassering og merchandising er også noe jeg liker godt å jobbe med.

Hva er det beste med kundene til A.Huseby?

De er som regel alltid blide og veldig imøtekommende, de ønsker hjelp av oss og da er det ekstra motiverende å bidra til at de blir skikkelig fornøyde.

Jeg synes det er spsielt mange par som kommer innom oss i alle aldre og skal handle, da er det litt ekstra gøy å få lov å være med på diskusjonene, gå rundene med stoffvalg og høre på hvordan de resonnerer seg frem til et valg. Heldigvis kommer de gjerne til enighet uten altfor mye diskusjon 😉 

Kundene våre har en stor interesse og et stort engasjement for møbler og interiør og det fascinerer meg veldig.