Bli kjent med oss

Hos A.Huseby setter vi kompetanse hos våre medarbeidere veldig høyt.
Våre medarbeidere jobber hele tiden for å skape den beste kjøpsopplevelsen for våre kunder.
– bli bedre kjent med oss da vel!

Siv – Interiørdesigner

Møt Siv, vår dedikerte og dyktige interiørdesigner med en ekstra sans for farger og tekstiler. På skolen hadde hun heller sløyd istedenfor søm, og som liten ominnredet hun rommet sitt annenhver dag, det sier noe om hvilken vei hun skulle.

Siv har jobbet i bransjen i over 20 år og har bred erfaring med å skreddersy løsninger for kunder. Hun har en spesiell forkjærlighet for norsk design og syns det er spennende med det økende fokuset på bærekraft. 

BLI BEDRE KJENT MED SIV

Tormod – Møbelselger

Møt Tormod, vår møbelselger med utdannelse som møbelsnekker. Tormod visste allerede som 15 åring at han skulle jobbe med noe kreativt og praktisk. Tormod har en unik evne til å jobbe med kundene for å finne det som passer best akkurat til deg, og han bidrar sterkt til at vi i A. Huseby aldri går på kompromiss med kompetansen. Det skal alltid leveres og målet er å guide kunden på best mulig måte. I tillegg kan vi skryte av at Tormod innehar den uoffisielle tittelen «Norges mestselgende Montana selger» – det er vi naturligvis stolte av.

bli bedre kjent med tormod

Nils – Daglig leder

Møt vår daglige leder Nils, en fremoverlent, optimistisk og veldig energisk mann.  Med Nils bak roret har A. Huseby gjennomgått en total digital transformasjon som har brakt oss inn i det 22 århundret. Målet er at A. Huseby skal bli arenaen for nordisk design og interiør i Norge. Det naturlige samlingspunktet for folk som er interessert i å lære mer om, la seg inspirere og kjøpe nordiske kvalitetsmøbler. Nils sitter ikke bare bak kontorpulten, du finner han like gjerne ute i butikken i full sving med å hjelpe kunder eller endre på utstillingen.

bli bedre kjent med nils

Ingrid – Interiørdesigner

Møt Ingrid, vår yngste interiørdesigner med en brennende interesse for å skape noe og være kreativ. Helt siden Ingrid var 12 har drømmen vært å bli interiørarkitekt, og hun har derfor en bachelor i møbeldesign og arkitektur fra universitetet i Bergen. Ingrid tror ikke på trender og vil mye heller snakke med deg som kunde for å høre hva behovene, ønskene og stilen din er. 

bli bedre kjent med ingrid

Trude – Interiørdesigner

Møt Trude, vår interiørdesigner og SoMe ansvarlige. Trude er utdannet interiørdesigner og har bakgrunn som blomsterdekoratør. Hun har alltid hatt en enorm skapervilje og stortrives med kreative prosjekter. Å hjelpe kundene med å skape en estetisk og funksjonell helhet, er noe av det beste hun vet med å jobbe hos A. Huseby. Sosiale medier har en spesiell plass hos Trude, og hun bruker mye tid på å inspirere dere med de fineste bilder og informere med de beste tekster.

bli bedre kjent med trude

Ann Kristin – Markeds- og nettbutikksjef

Møt Ann Kristin, vår markeds- og nettbutikkansvarlige. Ann Kristin har studert design på den Skandinaviske designhøyskolen i Randers og har en bachelor i varehandelsledelse fra BI. Hun har bred erfaring innen retail og har tidligere bygget opp egne butikker og nettbutikker. For Ann Kristin er brukeropplevelsen og kjøpsreisen til deg som kunde viktigst av alt, og hun mener bestemt at en kombinasjon av butikk og nettbutikk er det A.Huseby trenger for å vokse ytterligere i fremtiden. 

bli bedre kjent med ann kristin

Tor Even – Interiørkonsulent

Møt Tor Even, vårt nyeste tilskudd i A.Huseby gjengen. Tor Even er utdannet interiørkonsulent, er genuint opptatt av godt håndverk og estetikk. Med en far som var snekker og besteforeldre som bodde i Moelvenhus, kom norsk design, håndverk og funksjonalitet inn med morsmelka. Skulle man skrevet en bok om barndommen til Tor Even burde tittelen være «I en Siesta classic på Reinsvoll».
Tor Even tror på personlighet, og liker godt å hjelpe folk å skape et hjem som er bruksvennlig, får patina og varer lenge. Du er desidert i gode hender, kom innom og hils på da vel.

bli bedre kjent med tor even

Andrea – Interiørdesigner

Møt Andrea – vår interiørdesigner med en smittende latter og et konstant smilende ansikt.  Andrea er en mester på å få kundene til å føle seg velkomne, og har på kort tid vist seg som den fødte superselger. Hun er opprinnelig fra Kroatia og flyttet til Norge litt tilfeldig for 4 år siden, dette til tross for at hun hater vinteren! Med et stort hjerte for bærekraft og miljø har Andrea blitt spesielt glad i norsk design og setter stor pris på verdikjeden de fleste av våre norske produkter har når det kommer til produksjon og salg av sine møbler. Du møter Andra i butikken så og si hver eneste dag, kom innom og hils på henne da vel – du finner henne ved å følge latteren!

bli bedre kjent med andrea

Hege – Interiørkonsulent

Møt Hege – en av våre interiørkonsulenter. Hege har lang erfaring i retailbransjen og har jobbet med markedsføring og PR tidligere. I tillegg til å være veldig opptatt av kundeservice har hun en brennende interesse for interiør og merchandising. Hun liker spesielt godt å diskutere med kundene og bidra til at så gode valg som mulig blir tatt. Fargemessig liker hun best sort, beige og hvitt, men som person er hun sprudlende og alltid blid og glad. Kom innom og hils på Hege da vel, vi vet at du får den beste hjelp.

bli bedre kjent med hege
KAMPANJER NYHETER
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.