Bli kjent med oss

Hos A.Huseby setter vi kompetanse hos våre medarbeidere veldig høyt.
Våre medarbeidere jobber hele tiden for å skape den beste kjøpsopplevelsen for våre kunder.
– bli bedre kjent med oss da vel!

Lone – Interiørkonsulent

Møt Lone – vår Interiørkonsulent som er utdannet innen interiør og utstillingsdesign og har tidligere jobbet på Illums bolighus og Milla Boutique. Lone er den yngste i teamet, men har på får år i bransjen bygget seg opp en solid kompetanse innenfor møbler. Hun har så lenge hun kan huske vært interessert i faget og visste tidlig hva hun ville jobbe med.Lone visste tidlig at møbler og interiør var en passion og nå har det også blitt en karriere. Lone har så lenge hun kan huske ommøblert på rommet og malt veggene i utallige farger. Hun er en arbeidsom og strukturert dame som får tingene gjort, og hun får mest gjort når hun har mye å gjøre på samme tid.

bli bedre kjent med Lone

Helena – Interiørkonsulent

Møt Helena, vår dyktige interiørkonsulent som tar enhver utfordring på strak arm. Helena flyttet til Oslo fra Bergen i 2017 og har siden den gang oppdaget hvor mye hun elsker møbler og interiør. Med en start i bransjen hos Illums Bolighus er vi veldig glade for å ha henne med på laget her hos A.Huseby nå. 
Noe av det morsomste Helena vet er å bli utfordret til å tenke nytt og kreativt. Det kommer godt med når hun hjelper våre kunder til å finne de beste løsningene.
Helena har en stå på vilje og sprer om seg med en herlig positiv energi som smitter over på alle hun møter.

bli bedre kjent med Helena

Rolf – Møbelselger

Rolf kom ved en tilfeldighet inn i A.Huseby familien for drøye seks måneder siden, og med hans nysgjerrighet, lærevillighet og kreative vesen kom han fort inn i gamet. For ikke å snakke om det unike talentet han har innen salg og service, med Rolf blir du alltid tatt ekstremt godt vare på og vi kan love deg at han vil huske deg når du kommer innom neste gang. 
Vi er utrolig glade for å ha Rolf med på laget og håper du tenker det samme når du møter han i butikken – bli litt bedre kjent med han allerede nå da vel!

bli bedre kjent med Rolf

Svanhild – E-Commerce Manager

Møt Svanhild, vår dedikerte og dyktige E-Commerce Manager med en sterk interesse for både design og data. Svanhild har jobbet som E-Commerce Manager og digital designer i 8 år og stortrives med det. Hun har lang erfaring fra møbelbransjen, og er kommet inn på A.Huseby som et frisk pust. Svanhild er allerede i gang med mange spennende prosjekter både for nett og med markedsføring for oss. Svanhild brenner for kundereisen og kundeservice og har mye teknisk kompetanse som kommer godt med når man skal drive en nettbutikk.

bli bedre kjent med Svanhild

Andrea – Interiørdesigner

Møt Andrea – vår interiørdesigner med en smittende latter og et konstant smilende ansikt.  Andrea er en mester på å få kundene til å føle seg velkomne, og har på kort tid vist seg som den fødte superselger. Hun er opprinnelig fra Kroatia og flyttet til Norge litt tilfeldig for 4 år siden, dette til tross for at hun hater vinteren! Med et stort hjerte for bærekraft og miljø har Andrea blitt spesielt glad i norsk design og setter stor pris på verdikjeden de fleste av våre norske produkter har når det kommer til produksjon og salg av sine møbler. Du møter Andra i butikken så og si hver eneste dag, kom innom og hils på henne da vel – du finner henne ved å følge latteren!

bli bedre kjent med andrea

Nils – Daglig leder

Møt vår daglige leder Nils, en fremoverlent, optimistisk og veldig energisk mann.  Med Nils bak roret har A. Huseby gjennomgått en total digital transformasjon som har brakt oss inn i det 22 århundret. Målet er at A. Huseby skal bli arenaen for nordisk design og interiør i Norge. Det naturlige samlingspunktet for folk som er interessert i å lære mer om, la seg inspirere og kjøpe nordiske kvalitetsmøbler. Nils sitter ikke bare bak kontorpulten, du finner han like gjerne ute i butikken i full sving med å hjelpe kunder eller endre på utstillingen.

bli bedre kjent med nils

Tormod – Møbelselger

Møt Tormod, vår møbelselger med utdannelse som møbelsnekker. Tormod visste allerede som 15 åring at han skulle jobbe med noe kreativt og praktisk. Tormod har en unik evne til å jobbe med kundene for å finne det som passer best akkurat til deg, og han bidrar sterkt til at vi i A. Huseby aldri går på kompromiss med kompetansen. Det skal alltid leveres og målet er å guide kunden på best mulig måte. I tillegg kan vi skryte av at Tormod innehar den uoffisielle tittelen «Norges mestselgende Montana selger» – det er vi naturligvis stolte av.

bli bedre kjent med tormod

Trude – Interiørdesigner

Møt Trude, vår interiørdesigner og SoMe ansvarlige. Trude er utdannet interiørdesigner og har bakgrunn som blomsterdekoratør. Hun har alltid hatt en enorm skapervilje og stortrives med kreative prosjekter. Å hjelpe kundene med å skape en estetisk og funksjonell helhet, er noe av det beste hun vet med å jobbe hos A. Huseby. Sosiale medier har en spesiell plass hos Trude, og hun bruker mye tid på å inspirere dere med de fineste bilder og informere med de beste tekster.

bli bedre kjent med trude

Siv – Interiørdesigner

Møt Siv, vår dedikerte og dyktige interiørdesigner med en ekstra sans for farger og tekstiler. På skolen hadde hun heller sløyd istedenfor søm, og som liten ominnredet hun rommet sitt annenhver dag, det sier noe om hvilken vei hun skulle.

Siv har jobbet i bransjen i over 20 år og har bred erfaring med å skreddersy løsninger for kunder. Hun har en spesiell forkjærlighet for norsk design og syns det er spennende med det økende fokuset på bærekraft. 

BLI BEDRE KJENT MED SIV

Hege – Interiørkonsulent

Møt Hege – en av våre interiørkonsulenter. Hege har lang erfaring i retailbransjen og har jobbet med markedsføring og PR tidligere. I tillegg til å være veldig opptatt av kundeservice har hun en brennende interesse for interiør og merchandising. Hun liker spesielt godt å diskutere med kundene og bidra til at så gode valg som mulig blir tatt. Fargemessig liker hun best sort, beige og hvitt, men som person er hun sprudlende og alltid blid og glad. Kom innom og hils på Hege da vel, vi vet at du får den beste hjelp.

bli bedre kjent med hege
KAMPANJER NYHETER