Bli kjent med oss

Hos A.Huseby setter vi kompetanse hos våre medarbeidere veldig høyt.
Våre medarbeidere jobber hele tiden for å skape den beste kjøpsopplevelsen for våre kunder.
– bli bedre kjent med oss da vel!

Siv – Interiørdesigner

Møt Siv, vår dedikerte og dyktige interiørdesigner med en ekstra sans for farger og tekstiler. På skolen hadde hun heller sløyd istedenfor søm, og som liten ominnredet hun rommet sitt annenhver dag, det sier noe om hvilken vei hun skulle.

Siv har jobbet i bransjen i over 20 år og har bred erfaring med å skreddersy løsninger for kunder. Hun har en spesiell forkjærlighet for norsk design og syns det er spennende med det økende fokuset på bærekraft. 

BLI BEDRE KJENT MED SIV

Tormod – Møbelselger

Møt Tormod, vår møbelselger med utdannelse som møbelsnekker. Tormod visste allerede som 15 åring at han skulle jobbe med noe kreativt og praktisk. Tormod har en unik evne til å jobbe med kundene for å finne det som passer best akkurat til deg, og han bidrar sterkt til at vi i A. Huseby aldri går på kompromiss med kompetansen. Det skal alltid leveres og målet er å guide kunden på best mulig måte. I tillegg kan vi skryte av at Tormod innehar den uoffisielle tittelen «Norges mestselgende Montana selger» – det er vi naturligvis stolte av.

bli bedre kjent med tormod

Nils – Daglig leder

Møt vår daglige leder Nils, en fremoverlent, optimistisk og veldig energisk mann.  Med Nils bak roret har A. Huseby gjennomgått en total digital transformasjon som har brakt oss inn i det 22 århundret. Målet er at A. Huseby skal bli arenaen for nordisk design og interiør i Norge. Det naturlige samlingspunktet for folk som er interessert i å lære mer om, la seg inspirere og kjøpe nordiske kvalitetsmøbler. Nils sitter ikke bare bak kontorpulten, du finner han like gjerne ute i butikken i full sving med å hjelpe kunder eller endre på utstillingen.

bli bedre kjent med nils

Ingrid – Interiørdesigner

Møt Ingrid, vår yngste interiørdesigner med en brennende interesse for å skape noe og være kreativ. Helt siden Ingrid var 12 har drømmen vært å bli interiørarkitekt, og hun har derfor en bachelor i møbeldesign og arkitektur fra universitetet i Bergen. Ingrid tror ikke på trender og vil mye heller snakke med deg som kunde for å høre hva behovene, ønskene og stilen din er. 

bli bedre kjent med ingrid

Trude – Interiørdesigner

Møt Trude, vår interiørdesigner og SoMe ansvarlige. Trude er utdannet interiørdesigner og har bakgrunn som blomsterdekoratør. Hun har alltid hatt en enorm skapervilje og stortrives med kreative prosjekter. Å hjelpe kundene med å skape en estetisk og funksjonell helhet, er noe av det beste hun vet med å jobbe hos A. Huseby. Sosiale medier har en spesiell plass hos Trude, og hun bruker mye tid på å inspirere dere med de fineste bilder og informere med de beste tekster.

bli bedre kjent med trude
KAMPANJER NYHETER
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.