Bli kjent med Rolf

Rolf kom ved en tilfeldighet inn i A.Huseby familien for drøye seks måneder siden, men med hans nysgjerrige, lærevillige og kreative vesen kom han fort inn i gamet og vi er utrolig heldige som har han på laget. 

Møter du på Rolf i butikken er det garantert med et smil om munnen. Rolf har en genuin interesse for å skape gode kunderelasjoner og streber alltid etter å gi deg som kunde den aller beste kundeservice. Rolf er vokst opp med en filleonkel som drev en konkurrerende møbelbutikk rett overfor A.Huseby «back in the days» da vi holdt til i Møllergata, Oslo. Familien har derfor kjøpt mye designmøbler opp igjennom årene, og interessen for møbler og design kom derfor tidlig inn i Rolf sitt liv. Når Rolf drev sportsbutikk fikk han en gang byttet til seg en Pernilla 69 stol i lær mot et par alpinski, siden den gang har Bruno Mathsson sine design hatt en helt spesiell plass i Rolf sitt hjerte.

Hva er din bakgrunn?

Jeg er utdannet markedsfører fra OHS og har lang erfaring fra alle ledd innen handelsnæring. Alt fra egen sports- og jernvareforretning som produktutvikler og markedsfører og som webshop og prosjekt- ansvarlig. Jeg har de siste 14 årene jobbet nært med Cycleurope innen alt fra PR, markedsføring, web-master og de siste 5 år som Design- og Produktsjef. I tillegg har jeg også prosjekterfaring innen messer og events og har siden 1992 jobbet som freelance journalist. Med andre ord så har jeg vært innom mye opp igjennom årene.

Hva er ditt neste drømmekjøp?

Eberhart Hector Spisebord. Bordet er lekkert håndverk, bordben som ikke «står i veien» med prikken over i’en – det vakre «smykket» som holder bordbena sammen. Etter årevis med forretningsreiser i Asia, så kan man jo også slå fast at alle disse milliardene av mennesker tar ikke feil når det gjelder hygge rundt et bord. Runde bord er oftest best i sosiale sammenhenger. Her kommer det ekstra bordplatene som enkelt kan festes rundt bordet – til sin rett.

Hvem er din favorittdesigner?

Bruno Mathsson ble en stor favoritt etter at jeg fikk byttet til meg den vakre Pernilla stolen for mange år tilbake. Jeg synes hans «strek» er meget bra, nesten uansett møbel. Samtidig så passer hans stoler til høyere personer, som meg selv. Komfort er jo vel så viktig som det estetiske utrykket.

Noen av Rolf sine favoritter hos A.Huseby

Ditt tips til å skape drømmerommet/hjemmet?

Dont`t overdo it, enkelt er best, men personifiser og pass på at det ikke blir for sterilt.  Velg møbler med lang levetid og som du blir glad i.

Andre ting på ønskelisten?

Kortreist ny norsk satsing med bærekraft herfra til midt inni granskauen (eller kanskje riktigere – eikeskogen). Akkurat Eiostolen er for meg veldig norsk i designet, nesten litt vikingaktig. Samtidig er den ekstremt lik mange tradisjonelle møbler du finner i Asia – så fascinerende hvordan dette skjedde dengangda…

Hvordan synes du A.Huseby skiller seg ut fra våre konkurrenter?

Vi kjører et rendyrket Skandinavisk konsept med kun de beste, gamle og nye, designklassikerne. Vi har et unikt og rikt utvalg av møblene i butikken og streber hele tiden etter å videreutvikle oss. I tillegg har vi et stort fokus på kundeservice hos oss.  

Hva er det beste med kundene til A.Huseby?

Jeg er så positivt overrasket over hvor kvalitetsbevisste og kunnskapsrike våre kunder er.  Vi har generelt mye hyggelige og blide kunder som man etter hvert skaper en unik kunderelasjon til. Det er stas at kundene er så lojale og kommer igjen og igjen.