Bli kjent med Svanhild

Møt Svanhild, vår E-Commerce Manager. Hun har brennende interesse for kundereise på nett og kundeservice. En mester på å sjonglere mange baller i luften, og er litt som Pippi; dette har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg sikkert. 

Svanhild Salberg er E-Commerca Manager hos A.Huseby og sitter og ser ut vinduet inne i butikken på Skøyen

Som ung jente fikk Svanhild og søsknene lov til å utfolde seg kreativt på gården de vokste opp på. Maling av egne soverom, snekkerbod og olabil-bygging. Dette har vært med på å forme Svanhild til å bli det kreative mennesket hun er i dag.

Ved å få jobbe med både digitale medier og design føler Svanhild at hun får lekt seg på jobb hver eneste dag, en følelse hun unner alle å kjenne på i en arbeidshverdag.

Svanhild har jobbet som E-Commerce Manager og digital designer i 8 år og stortrives med det.

Er det en som virkelig brenner for faget er det Svanhild, og hos A.Huseby har hun kommet inn som et frisk pust. Vi er veldig glade for å ha henne med på laget.

Hva er din bakgrunn og hvorfor valgte du dette?

Jeg utdannet meg i 2003 til makeup artist og drev eget firma i mange år. Da jobbet jeg hovedsakelig med reklame, film og magasin. I 2013 fikk jeg muligheten til å begynne som nettbutikkansvarlig hos Eske Interiør, og der fikk jeg utdannet meg til Digital Designer. Tett samarbeid med utviklere og bl.a. Øystein Soteland hos Digifix AS har gitt meg den kompetansen jeg sitter på i dag. Den muligheten jeg fikk der er jeg evig takknemlig for.

Jeg er en kreativ sjel og interessen for design og det digitale har alltid vært der. På vgs gikk jeg media fordypning og Grafisk Design og der fikk kjenne på en stor mestring og glede over faget. Det å få jobbe med kreative prosjekter og samtidig skape resultater er viktig for meg.

Hva er det beste med å jobbe hos A.Huseby?

Det er mye rom for utfoldelse og kreativitet her, og med givende og kunnskapsrike kollegaer lærer man stadig noe nytt. Hos A.Huseby får jeg lov å være med på de store beslutningene og veien fra idé til handling er kort.  Ingen dager er like, og av og til er det uventede kreative aktiviteter som settes i gang. Da er det bare å glemme TO DO – listen man hadde laget seg, og kaste seg på utfordringene. Her skjer det mye gøy hver eneste uke, det er umulig å kjede seg på jobb. 

Hva er ditt neste drømmekjøp?

Øverst på ønskelisten står utemøbler og da spesielt et par A3 solstoler fra Grythyttan og et Kant sofabord fra Eilersen.

Jeg er svak for kombinasjonen tre og glass, og de materialene kombinert med varme, fargerike møbler bidrar til et harmonisk og velkomponert interiør.

Hva er dine favoritt designmerker ?

Jeg har faktisk ikke en spesiell favoritt. Jeg finner ofte en favorittvare eller møbel hos alle leverandørene. Likevel må jeg trekke frem Grythyttan, Eilersen, Vitra og LK Hjelle. De har alle sammen fantastisk kvalitet på produktene sine, og spesielt Grythyttan har jeg hatt på ønskelisten lenge.

Noen av Svanhild sine favoritter

Hva er det viktigste for nettbutikken til A.Huseby?

Det viktigste for vår nettbutikk er at den skal reflektere butikken, tilbudet og sortimentet vi har, i tillegg skal vi ha den samme gode kundeservicen som i butikken. Våre kunder skal også kunne bruke nettbutikken til å orientere seg om produktene de ønsker å kjøpe, og hente inspirasjon til hvordan de kan møblere sitt hjem og finne sitt personlige preg på det. 
Videre er jeg er opptatt av at det skal være en enkel kundereise, og at vi klarer å «se» kunden til tross for at det er digitalt.

Flere av Svanhild sine favoritter

Hvordan synes du A.Huseby skiller seg ut fra våre konkurrenter?

Våre ansatte sitter på mye verdifull kunnskap og jeg opplever at vi har en ekstremt god kundeservice, vi strekker oss langt for våre kunder og er genuint opptatt av å levere kvalitet fra A til Å. Vi har en stor flott butikk med nydelige miljøutstillinger spekket med designikoner fra våre mange leverandører.

Hva synes du er morsomst med å jobbe her?

Det er mye rom for utfoldelse og kreativitet her, og med givende og kunnskapsrike kollegaer lærer man stadig noe nytt. Hos A.Huseby får jeg lov å være med på de store beslutningene. Veien fra idé til handling er kort, ingen dager er like er kanskje det morsomste. Her skjer det så mye gøy hver eneste uke, alltid noe nytt og uforutsigbart som gjør at det er umulig å kjede seg på jobb.