Bli kjent med Tormod

Møt Tormod, vår møbelselger med utdannelse som møbelsnekker.
Tormod visste allerede som 15 åring at han skulle jobbe med noe kreativt og praktisk.

Tormod har en unik evne til å jobbe med kundene for å finne det som passer best akkurat til deg, og han bidrar sterkt til at vi i A. Huseby aldri går på kompromiss med kompetansen. Det skal alltid leveres på toppnivå og målet er å guide kunden på best mulig måte.
I tillegg kan vi skryte av at Tormod innehar den uoffisielle tittelen «Norges mestselgende Montana selger» – det er vi naturligvis stolte av. 

Vi har stilt Tormod noen spørsmål så du kan bli litt bedre kjent med han.

Hva er din bakgrunn? 

Jeg er utdannet Møbelsnekker og teknisk ingeniør innen serieproduksjon av møbler, og har jobbet i byggebransjen og på møbelsnekkerverksted i mange år. I tillegg har jeg tidligere jobbet hos Illums og som daglig leder hos Kiil i Oslo. 

Hvem er din favorittdesigner?

Peter Lassen som står bak Montana systemet har en spesiell plass hos meg, rett og slett fordi Montana er et fint system. Jasper Morrison som har tegnet for både Vitra og Fredericia er en annen stor favoritt. Jeg liker enkelheten, men allikevel det forseggjorte ved møblene. Han lever fortsatt, og det blir spennende å se i fremtiden hva som vil komme fra den kanten.  

Hva er ditt neste drømmekjøp?

Jeg har akkurat bestilt en syveren kontorstol i Alm, finer og rødorange stoff. Så den gleder vi oss til å få i hus. Jeg valgte litt utradisjonelt fargevalg siden det passer godt inn hjemme og jeg merker vi begynner å bli mer og mer glad i farger.

Noen av Tormod sine favoritter

Hva tror du blir de største trendene i tiden fremover?

Jeg tror at bærekraft og et større fokus på at man skal kunne ta vare på møblene sine blir viktig i tiden fremover. Kundene har mer fokus på dette nå enn tidligere, og våre leverandører er alltid oppdatert og forberedt på dette. Det  blir vår jobb å veilede kundene i best mulig vedlikehold. 

Hvem er dine favorittleverandører?

Det må nesten bli PP møbler fordi det er et genuint håndverk, og de går ikke på kompromiss med noe som helst.

Hva er dine tips for å skape drømmerommet?

Det blir mange impulskjøp hjemme hos oss. Jeg mener at det aller viktigste er å kjøpe det du synes er fint, da passer det inn uansett. Det blir en mer personlig og individuell stil. 

Hva er det beste med kundene til A.Huseby?

Kundene våre er hyggelige, og man får et godt forhold til mange av kundene. Jeg opplever at det for mange av våre kunder er hyggelig og stas å handle hos oss, eller bare være innom og ta en titt.
Det tror jeg er ganske unikt i dagens retailbransje.