Bli kjent med Trude

Møt Trude, vår interiørkonsulent og sosiale medier ansvarlige.
Trude er utdannet interiørdesigner og har bakgrunn som blomsterdekoratør.
Hun har alltid hatt en enorm skapervilje og stortrives med kreative prosjekter.

Å hjelpe kundene med å skape en estetisk og funksjonell helhet, er noe av det beste hun vet med å jobbe hos A. Huseby. Sosiale medier har en spesiell plass hos Trude, og hun bruker mye tid på å inspirere dere med de fineste bilder og informere med de beste tekster.

Ønsker du å se mer av Trude sitt univers kan du følge henne på  @trude_k_  – One to follow!

Hva er din bakgrunn? 

Jeg er utdannet interiørdesigner og har også bakgrunn som blomsterdekoratør, noe jeg tidligere har jobbet med i 16 år. Interiørdesign tiltaler meg fordi jeg alltid har hatt en skapervilje og stortrives med kreative prosjekter. Jeg har alltid interessert meg for interiør, form og farger i tillegg til styling og foto, og det å få kombinere disse interessene i en variert jobbhverdag gir meg en stor glede.

Hva liker du best med å jobbe her?

Det beste med å jobbe med møbler, interiør og design er å få mulighet til å inspirere kunden til å tenke utenfor boksen. Å vise de at en kombinasjon av møbler, interiør og kunst henger sammen for å skape en harmonisk helhet .    

Hva tror du blir de største trendene fremover?

Jeg tror man kommer til å se mye mer farger hos de store interiørprofilene og i det store interiørbildet generellt. Pga. mye isolasjon siste året tror jeg mange kjenner behovet for mer lekenhet og humor i interiøret sitt. Mest av alt håper jeg at flere klarer å se litt forbi trender, men heller hente inspirasjon fra det og tørre å være mer tro mot egen stil, tørre å være personlig og vise hvem som bor der.  

 

Noen av Trude sine favoritter

Hvorfor startet du med instagram?

Jeg ble overtalt av en venninne til å åpne opp kontoen min og dele min interesse med andre. Kontoen vokste seg relativt stor innen kort tid, og ble etter hvert en stor del av meg og min hverdag som har gitt meg nye bekjentskaper og muligheter jeg ikke ville vært foruten.  

Hva er det beste med instagram?

Det å skape et engasjement er det som driver meg til å ville fortsette. Det er spennende med alle bragder man gjennomfører, og det er gøy å se at man inspirerer med å være kreativ med bilder, tekst og oppbygning. Instagram er i stadig endring så man lærer hele tiden noe nytt.

Hva er ditt tips for å skape drømmerommet?

Invester i noen design møbler som du blir skikkelig glad i, og miks gjerne nytt og gammelt for å skape et personlig uttrykk. Kunst oser personlighet og forteller mye om hvem du er. Skap kontraster ved å mikse ulike materialer og overflater. Vær leken og uredd når du innreder og følg magefølelsen. Viktigst av alt , bring inn elementer du trives med og ikke tenk så mye på trender. Sørg også for gjennomtenkte løsninger som gjør det både funksjonelt og praktisk.

Hvem er din favorittleverandør?

Her kan jeg nevne i fleng, men Carl Hansen, Fogia og Fritz Hansen er høyt på listen. Ferm Living er en stor personlig favoritt innenfor interiør og vi er superglade for at vi nå får inn merket i vårt sortiment.

Hva er ditt neste drømmekjøp?

Det er en spesiell ting som har stått på ønskelisten i mange mange år, det er den klassiske og evigvarende Egget fra Fritz Hansen i Cognacfarget skinn.