Din bestilling

Totalt
0

Festhelg hos A. Huseby!

Vi feirer vårt første år på Skøyen med 10 % rabatt på LK Hjelle, og 15 % rabatt på Siesta-stoler fra utstilling.

/

Vi feirer 1 år på Skøyen!

NB! Viktig informasjon!

For å redusere smittefare av koronaviruset iverksetter vi umiddelbart tiltak etter råd fra FHI og Oslo Kommune. All servering av kaffe og kaker utgår, og vi oppfordrer alle våre kunder til å være nøye med håndhygiene og til å vise hensyn.

Den store feiringen av vårt første år på Skøyen blir utsatt på ubestemt tid, men de annonserte tilbudene på LK Hjelle og Siesta Trio vil fremdeles være gjeldende fra 13.-16. mars. Vi holder åpent som vanlig, men oppfordrer alle våre kunder til å ta forholdsregler for å redusere smittefaren.

For ett år siden flyttet vi fra våre gamle lokaler i Asker og Oslo Sentrum til en ny beliggenhet på Skøyen, og responsen har vært over all forventning!

Helgen 13. — 16. mars feirer vi vårt første år på Skøyen sammen med en av våre norske samarbeidspartnere, LK Hjelle! LK Hjelle lanserte nylig Siesta Trio i helt nye farger, og vi viser alle i Norges største Siesta-utstilling. Kjøper du en Siesta fra utstilling får du 15 % rabatt.

Vi har 10 % rabatt på alle bestillinger fra LK Hjelle hele helgen, og lørdag 14. mars får vi besøk av en representant fra LK Hjelle som kan svare på alt du lurer på om deres produkter.


Til toppen