Gjør TV-benken personlig

TV-benken kan definere et rom på mange måter, bruk den til å gjøre rommet unikt og personlig. 

Hjemme hos influencer og digital skaper Nina Sandbech har TV-benken fra Montana fått et lekent og fargerikt uttrykk. Nina har kombinert iøyenfallende farger og skapt et møbel som går godt sammen med resten av den fargerike stilen i leiligheten. 

Se mer fra Nina Sandbech HER!

se alle montana tv-benker

Utvalgte TV-benker fra Montana

Uante muligheter med Montana

Med Montana har man uante muligheter når det kommer til å skape sine personlig og unike møbler. Du kan velge mellom 42 farger og utførelser, velg mellom ben, opphengslist eller hjul som understell, det er flere forskjellige dybder og du kan sette sammen moduler akkurat som du selv ønsker.
Vi hjelper deg mer enn gjerne med å sette sammen ditt drømmemøbel, våre dyktige medarbeidere i butikken kan rådgi og tegne opp akkurat som du selv ønsker. 

I nettbutikken finner du også et godt utvalg av Montana moduler i mange forskjellige farger – merk at produktene med Quickship blir sendt i løpet av 6-8 virkedager!

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.