Gubi lansering

I år relanserer vi Gubi med en stor utstilling i butikken. I tillegg vil du finne mye av utvalget i vår nettbutikk.  Kom og prøv den deilige Wonder sofaen, de unike Sèjour lounge stolene, Epic coffee table i marmor, ikoniske Beetle stoler og Gubi lamper i mange størrelser.

Vi er stolte forhandlere av Gubi og gleder oss til å presentere dere for Gubi’s fantastiske univers.

Lag balanse med Gravity

Gravity kolleksjonen, inkludert bord- og gulvlamper, bringer skulpturell kvalitet hjem til deg. Med sin delikate balanse mellom kraftig marmor- eller stålbaser og de delikate luftige skjermene er disse lampene garantert et heftig blikkfang uansett hvor du plasserer de.

Komfortabelt med Wonder sofa

Dimensjonene på Wonder sofaen gjør den til en sofa perfekt for avslapning og samtidig unngår du å skli ned i en ukomfortabel horisontal posisjon. Wonder sofaen sine funksjonelle ryggputer er designet for å tilby ergonomisk støtte for avslapning over lengre tid. 

Produktene til Gubi vekker følelser og forteller meningsfulle historier som gjør de både tidløse og spennende. Gubi kombinerer uttrykk fra fortiden og nåtiden for å utvikle morgendagens klassikere.

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.