Hjemmekontor

Hjemmekontor har blitt vanlig for mange av oss. Det kan være både effektivt og utfordrende, men det som er helt sikkert er at å ha en god plass å jobbe er viktigere enn aldri før. Et praktisk skrivebord, en god kontorstol og riktig belysning til hjemmekontoret er noe alle burde investere i. At det passer godt inn i interiøret og skaper en fin atmosfære er et ekstra pluss man absolutt skal sette pris på i denne tiden. 

Montana

La intelligent design gi næring til fantasien din og inspirere produktiviteten. Bygg et personlig kontorområde med ideelle forhold for produktivitet og kreativitet. Montana bruker intuitive måter å forme et arbeidsområde på for å unngå rot og dyrke kreativitet. Velg mellom 42 forskjellige utførelser i Montana sine hyller og reoler, gjør det personlig med flotte farger som passer det. 

Farger betyr alt. Atmosfære. Atmosfære. Identitet. Farger er avgjørende i vår design. 

Tonning & Stryn

Et møbel fra Tonning & Stryn er en investering som varer i generasjoner. Møbler som i seg selv har høy kvalitet og lang levetid er i seg selv bra for miljøet, ettersom de kan brukes i lang tid. Ved å bruke naturlige materialer som tre får møblene våre til å vokse på en vakker måte.

vis alt fra tonning & stryn

Et møbel fra Tonning & Stryn er en investering som varer i generasjoner. Møbler som i seg selv har høy kvalitet og lang levetid er i seg selv bra for miljøet, ettersom de kan brukes i lang tid. Ved å bruke naturlige materialer som tre får møblene våre til å vokse på en vakker måte.

vis alt fra tonning & stryn

Finn den perfekte hjemmekontorpulten

Vitra

Vitra har et stort utvalg av kontormøbler i sitt sortiment. Spesielt godt er utvalget av kontorstoler som virkelig er like fine å se på som de er å sitte i. Stolene har et spennende og autoritært design som gjør at de passer like godt inn uansett om du har hjemmekontoret i stua eller på et avskilt rom. Med hjemmekontormøbler fra Vitra kan du være sikker på at du får tidløse klassikere som varer en liten livstid. 

vis alt fra vitra
vis alt fra vitra

HAY

HAY har mange flotte produkter som passer perfekt for å skape et funksjonelt og fint hjemmekontor hvor kreativiteten kan flyte fritt. HAY har alt fra skrivebort og kontorstoler til oppbevaringsmoduler og kontorutstyr. Frisk opp hjemmekontoret med produkter fra HAY om du ønsker en moderne og tidløs touch som passer perfekt inn i interiøret. 

vis alt fra hay
vis alt fra hay

Hvilken kontorstol skal du velge?

Når du skal velge kontorstol er det viktig å velge en stol som passer til det skrivebordet du skal sitte ved. Sørg for at stolen kan stilles på høyde og aller helst ha mulighet til å stilles slik at du kan bestemme om den skal tippe litt bakover eller fremover. I våre dager er det lurt å velge en kontorstol som både er praktisk og som passer inn i interiøret hjemme. 

The chair adapts to the body of the sitter and is exceedingly comfortable, even without elaborate upholstery. – Vitra

Gubi

Gubi er opptatt av at hjemmekontoret skal være praktisk og enkelt, men samtidig en naturlig del av ditt interiør. Ikke minst er de opptatt av riktig belysning, noe som er viktig både for synet, forhindre trøtthet og ikke minst holde motivasjonen oppe. Hos Gubi finner du mange flotter skrivebord og skrivebordslamper som hjelper deg å skape en spennende og kreativ plass.

Lykke til med oppfriskningen av hjemmekontoret! 

HUSK: Det viktigste er å ta mange pauser og bevege på kroppen gjennom dagen.

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.