Din bestilling

Totalt
0

Høstens nyheter

Montana, Fritz Hansen og Carl Hansen er blant våre leverandører som denne høsten lanserer spennende nyheter

/

Flere av våre leverandører lanserer i disse dager fantastiske nyheter som vi gleder oss over. Nyhetene blir selvsagt å finne i butikken utover høsten, og vi har allerede de første lanseringene på plass hos oss. Velkommen inn for å se og prøvesitte - vi lover du ikke vil bli skuffet!

/

Syveren, Grand Prix og Myren i 16 inspirerende nye farger

Fritz Hansen har gitt nytt liv til tre store klassikere; Syveren, Grand Prix og Myren, alle tegnet av Arne Jacobsen. I samarbeid med  Carla Sozzani har de utviklet 16 nye farger som ikke bare er fine alene, men minst like flotte kombinert. Fargene fåes i både lakkert og farget ask. I tillegg til nye skallfarger kan du nå også velge mellom 7 ulike farger på understellet - miks og match akkurat som du ønsker for å skape din drømmestol. Stolene er allerede å se i vår butikk på Skøyen.

/

Montana Mega

Mega-serien består av ni ulike moduler i faste oppsett; tre åpne, tre delvis åpne og tre helt lukkede alternativ. Du velger selv om oppsettet settes på bein eller sokkel og du velger selvfølgelig fritt blant alle Montanas 42 farger.

/

Børge Mogensen hyllesystem

Carl Hansen utvider sitt Børge Mogensen sortiment og lanserer et fleksibelt hyllesystem av den danske designeren som aldri før har vært i produksjon. I samarbeid med hans familie har produsenten gitt nytt liv Børge Mogensen glemte tegninger. Systemet er multifunksjonelt men likevel enkelt og kan utvides, bygges om og tilpasses ethvert rom og behov. Nyheten lanseres 1.oktober og blir å se i vår utstilling.

/
/

Flowerpot - mindre og trådløs

&Tradition kommer nå med en mindre utgave av Verner Pantons ikoniske lampe Flowerpot. Den er mindre og trådløs og kommer med USB-ladekabel. Lampen perfekte for å skape en hyggelig atmosfære, enten det er på soverommet, på spisebordet eller arbeidspulten. Tilgjengelig fra og med desember 2020.


Til toppen