Din bestilling

Totalt
0

Nytt fra Fogia

Opplev årets nyheter fra Fogia hos oss, med blant annet ny design fra Andreas Engesvik.

/

Årets nyheter fra Fogia er endelig her!

Under årets Stockholmsmesse lanserte Fogia sin mest eklektiske kolleksjon til nå. Markante og iøynefallende produkter har denne gangen blitt formgitt av Andreas Engesvik, Stefan Borselius, Note, TAF Studio, Main, Carina Seth Andersson, og ikke minst Norm Architects.

Blant våre favoritter av årets nyheter finner du Barba, en vakker sofa som tar liten plass og er så elegant at den passer i de fleste miljøer. Sofaen er designet av Andreas Engesvik, og kommer også som stol.

Engesvik har også formgitt Ribbon, et håndvevd gulvteppe i ull som har et tydelig skandinavisk og moderne uttrykk.

/

Barba stol designet av Andreas Engesvik

/

Ribbon gulvteppe designet av Andreas Engesvik

En annen nyhet er Utility, en allsidig skammel formgitt av Norm. De utradisjonelle proporsjonene gjør at Utility fungerer ypperlig til å binde sammen ulike elementer i et miljø, og den har stort nok plass til at flere personer kan sitte behagelig på den. Skammelen kommer i to størrelser, og utallige tekstiler og skinnvarianter.

Bond ble lansert sent i fjor, og er Fogias første modulære hyllesystem, designet av Main. Bond kan monteres både fra tak, vegg eller gulv, og ved å legge til og trekke fra hyller kan oppsettet enkelt tilpasses alle rom. Vi liker fleksibiliteten i systemet, og at det er superelegant og svevende i uttrykket!

/

Utility skammel designet av Norm

/

Bond hyllesystem designet av Main

Du kan oppleve flere av årets Fogia-nyheter her hos oss. Velkommen!


Til toppen