Opplev Montanas nye fargekolleksjon

Montana presenterer en palett med 30 nye farger, utviklet i samarbeid med ekspert og fargealkymist Margrethe Odgaard

montana
montana gull
montana

Hvert åttende år utvikler Montana en ny fargekolleksjon. Møbelselskapets siste palett er skapt i samarbeid med ekspert og fargealkymist Margrethe Odgaard.

Fargeekspert Margrethe Odgaard har utviklet 30 nye farger, og i arbeidet hadde hun et krav om at alle fargene skulle passe til naturmaterialer som tre, stein, tekstiler og skinn. Resultatet er en palett som er gjennomført til fingerspissene, med farger for enhver smak.

Gangoppsett med den sarte kombinasjonen av den nye fargen Oat med front i White Oak.

Gangoppsett med den sarte kombinasjonen av den nye fargen Oat med front i White Oak.

Reol i Mushroom og White Oak.

Alle fargene er forbundet med hverandre – og kan kombineres på et uendelig antall måter. I prosessen har hver farge blitt utviklet og ivaretatt som en ekte person, med navn, følelser, personlige egenskaper og en personlig historie. Den nye paletten består av tretti helt nye lakkfarger, ti gråfarger, hvitfarger og sortfarger fra tidligere paletter, og to finerer: 42 varianter totalt.

Dersom du har behov for å supplere med gamle farger — frykt ikke. Montana har ti års fargesuppleringsgaranti.

Reol i Amber, Caribe, Iris, Masala, Oregano og Rosehip med sokkel i Parsley.

Reol i Amber, Caribe, Iris, Masala, Oregano og Rosehip med sokkel i Parsley.

Skrivebord i den nye kongeblå fargen Monarch.

Vi har en stor Montana-utstilling med de nye fargene i butikk, og vi hjelper gjerne til med å tegne et oppsett som passer perfekt for ditt behov. Velkommen!

nyheter
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.