PRISMATCH

Vi introduserer prismatch

Vi på A.HUSEBY vil at du som kunde føler deg trygg og fornøyd med kjøpet ditt.
For oss er det viktig å kunne tilby designmøbler til riktig pris.
Prisgarantien gjør at vi alltid tilbyr en konkurransedyktig pris. Finner du samme produkt til en lavere pris hos en annen forhandler, matcher vi prisen.

les alt om prismatch her

HVORDAN FUNGERER DET I PRAKSIS:

  • Prisgarantien gjelder matchende pris til forhandlere i Skandinavia (inkludert tilsvarende fraktalternativer).
  • Det hender at det skjer menneskelig feil eller at en bedrift blir utsatt for bugs. Prismatch gjelder ikke ved åpenbare prisfeil hos en annen aktør.
  • Vi skal kunne verifisere gjennom gyldig dokumentasjon at produktet er ekte, originalt, ikke inkludert i en midlertidig kampanje, realisering eller lagersalg og er i nøyaktig samme design (størrelse, materiale, farge osv.).
  • Gyldig dokumentasjon er for eksempel et aktuelt tilbud, annonse eller en lenke til en annen forhandlers nettside hvor lavere pris vises. Ved et tilbud via e-post, må den originale e-posten videresendes.
  • Prisgaranti gjelder kun for våre produkter og ikke våre tjenester som hjemmebesøk og prosjekttjenester.
  • Det er viktig at du kontakt oss før du foretar et kjøp, dersom du ønsker å benytte vår prisgaranti. Prisgarantien gjelder ikke for bestillinger som allerede er lagt inn.

For å gjøre det enklere for deg som kunde, prismatcher vi også kontinuerlig de mest populære produktene i vårt sortiment med utvalgte aktører for at du skal få markedets mest gunstige pris.

OBS: Prismatchede produkter kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

For å bruke vår prisgaranti eller om du har spørsmål angående prismatching, er du velkommen til å snakke med en av våre selgere eller kontakte oss på mail.

Telefon: 22 00 82 40

Mail: post@ahuseby.no  /  nettbutikk@ahuseby.no