Din bestilling

Totalt
0

Ren og bærekraftig søvn med Re Beds

Nytt, dansk sengemerke med sterke holdninger og skandinavisk identitet.

/

Med sengene Alken og Veng danner danske Re Beds rammene for en renere og mer bærekraftig søvn.

Re Beds er en ny stemme i den skandinaviske møbelbransjen, og en ny og annerledes leverandør hos A. Huseby. De ble grunnlagt høsten 2016 av Alexander Brunsø, som er andre generasjon i en familie av sengeprodusenter.

Brunsø etablerte Re Beds med visjonen om ren søvn, som et motsvar på trenden om konstant tilgjengelighet. Han peker på at vi sover mindre, og at sengebransjen selv støtter denne utviklingen ved å markedsføre funksjonalitet som integrerte ladestasjoner og regulerbare madrasser, funksjoner som oppfordrer til aktivitet på bekostning av søvn.

Hos Re Beds er det derimot de sterke holdningene til sengens egentlige funksjon som står i sentrum — nemlig å være et sted for hvile og restitusjon.

/

Alken

/

Prisvinnende dansk design

Re Beds design preges av håndverk og varig estetikk. De to sengemodellene Alken og Veng er begge formgitt av Oliver og Lukas WeissKrogh, to unge brødre og industridesignere som brenner for miljøvennlig og holdbar møbeldesign. Tidligere i år vant Re Beds prestisjetunge Iconic Awards for Alkens innovative design.

Hver seng er bare laget med rene materialer. ⁣Madrassene består av 100 % naturlateks, og sengene produseres i belgisk lin, økologisk bomull og treverk fra nordiske skoger. Sengene produseres i Ry i Danmark, på en CO2-nøytral fabrikk drevet av vindmøllestrøm. Produksjonen og materialvalgene gjør at Re Beds madrasser er svanemerket.

/

Veng

/

Nå kan du oppleve hele kolleksjonen til Re Beds i butikk hos oss. Sengene kommer i flere størrelser og utførelser, og madrassene i to fastheter.


Til toppen