Utemøbler

På tid å bestille dine utemøbler

Sommerens fineste hagemøbler er her!
Våre favoritter er både stilsikre og slitesterke, og tåler å stå ute år etter år. Nå er det på tide å bestille dine designfavoritter til uterommet – sol og sommer er på vei!

Skagerak

Skagerak utvikler produkter som skal være like relevante om tjue år som de er i dag. Produktene kjennetegnes av kvalitetshåndverk, miljømessig bærekraftighet og en varm og inkluderende estetikk. Produktene formgis av både etablerte skandinaviske designere, og av nye talenter.

vis alle utemøbler fra skagerak

Sundays

Sundays tilbyr tidsriktige utemøbler som uttrykker ekte sørlandsidyll! Møblene er utviklet og konstruert for norske værforhold, og både produksjonen og designprosessen foregår i Norge.

Børge Mogensens sammenleggbare sett

Møblene i serien er minimalistiske, med rene linjer og funksjonelle detaljer. En solid, men elegant treramme, skaper grafiske lameller og en slitesterk og dekorativ bordplate perfekt for spontane utendørssamlinger.

Hagestolen A2 fra Grythyttan – Klassikeren med særegent design

Hagestolen har vært svært populær siden den ble lansert og produsert for første gang for snart 100 år siden, og har vært å finne i hager, uteserveringer og terrasser siden den gang.

Palissade Chaise Lounge fra Hay – visuell enkelhet og kjernestyrke

Solseng er designet med farger og former som organisk smelter sammen med et landskap eller urbane omgivelser. Palissade kolleksjon er laget i et holdbart materiale som holder år etter år.

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.