Utsøkt håndverk og tidløs design med Naver

La deg inspirere av Naver Collections kompromissløse tilnærming til møbeldesign.

Danske Naver Collection produserer solide designmøbler med stor håndverksmessig kvalitet og fokus på detaljer. Dette er virkelig holdbare møbler som varer i generasjoner — både med tanke på design og slitestyrke. Ikke rart de har blitt så populære?

Her er våre favoritter fra kolleksjonen deres.

Kanskje vår favorittskjenk gjennom tidene? AK 2730 kommer med praktiske sjalusidører og er som et smykke i rommet. Håndverket på denne skjenken er gjennomført ned til hver minste detalj.

Plank-bordet er en stor favoritt hos mange — og med god grunn! Dette solide bordet kommer med to tykke plater i heltre, og understell i pulverlakkert stål. Det kan bestilles i en hel haug ulike lengder og tresorter — slik at det kan tilpasses stort sett alle hjem! Her er Plank-bordet vist med de klassiske Tiger-stolene.

naver collection bord oljet villeik

Denne serien med bakkebord består av en bordplate som kan vendes — og har ulik farge på hver side. En supersmart og enkel måte å endre uttrykket i interiøret!

Tiger-stolen har spennende detaljer og en genereøs polstring i setet, og er faktisk en av de aller mest komfortable spisestolene vi vet om. Kom innom butikken vår og prøvesitt for å kjenne selv — vi lover du ikke vil angre.

Spisebordserien GM 2100 er vanvittig smart og funksjonell. Den ovale fasongen er både sosial og gir plass til mange. Bordet kan trekkes ut på midten, med mulighet for å forlenge med inntil 8(!) ileggsplater.

Navers kolleksjon innholder flere vakre oppbevaringsmøbler — og dette er bare én av dem. Kommoden AK 2420 er både flott å se på og tar lite plass i rommet. Her er det vist med speilet AK 9.

Det er virkelig noe helt spesielt med en solid bordplate i heltre. Bestiller du bordplate i eik kan du velge med eller uten kvist — avhengig av hvor rustikt uttrykk du ønsker.

inspirasjon nyheter
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.