Din bestilling

Totalt
0

Våre favoritter fra Stockholm Furniture Fair

Nyheter fra blant annet Carl Hansen, Fogia, Fredericia og &tradition.

/

Vi har vært på Stockholm Furniture Fair, den viktigste arenaen for nyheter i i den skandinaviske møbelverden. Her er våre favoritter!

/
/

Lyra fra Fogia

Fogia lanserer alltid innovative og spennende nyheter, og i år var intet unntak! Den spesielle chaiselongen Lyra er designet av Andreas Engesvik, og fanget raskt oppmerksomheten vår. Med Lyra ønsket Engesvik å introdusere en glemt møbelkategori til det moderne hjemmet.

/
/

Re Beds x Re-Wool

Re Beds var leverandøren som traff oss som et stjerneskudd i 2019, og i år har de lansert en nyhet som vi tror norske kunder vil ta godt i mot! Tidligere har den polstrede sengen Veng kun vært tilgjengelig i lin, men på årets Stockholmsmesse kunngjorde Re Beds at man nå kan velge å trekke sengen i Kvadrat-tekstilet Re-wool.

Re-wool er et slitesterkt og vakkert ullstoff som består av 45 % resirkulert ull etter rester av Kvadrats egen produksjon. Med Re Beds kompromissløse tilnærming til bærekraft er Re-wool en perfekt match!

/
/

The Canvas Chair fra Fredericia

Ved første øyekast minner The Canvas Chair om Safaristolen eller den klassiske Spanskestolen, men om man ser nærmere etter har den et distinkt uttrykk som er vesentlig mer nøkternt og stillferdig.

Canvas Chair var blant de aller siste møblene Børge Mogensen tegnet før hans altfor tidlige død i 1972, og den har ligget i Fredericias arkiver helt siden den gang – helt frem til nå.

/
/

Drop Leaf fra &tradition

&tradition er mestere på å lete fram glemte skatter fra fortiden som vil fungere i moderne interiørmiljøer. I år lanserer de en hel kolleksjon med lamper, stoler og bord, basert på gamle tegninger av modernistene Peter Hvidt and Orla Mølgaard Nielsen.

Vi bet oss særlig merke i bordserien Drop Leaf, som ble designet i 1956. Bordet kommer i to størrelser, både i eik og valnøtt, og består av hengslede seksjoner som kan klappes ned for å spare plass. Det gjør det til et av de mest allsidige bordene vi har sett!

/
/

Montana Mini

For å forenkle valgmulighetene har Montana kommet med en ny serie med enkle oppbevaringselementer.⁠ Montana Mini-serien består av én kvadratisk modul som kommer i tre versjoner: åpen, lukket med dør eller med hyller.⁠ Om du ønsker å sette sammen flere, består hver modul av kraftige magneter som sørger for at modulene går i rett linje.⁠

/
/

Børge Mogensens utemøbler for Carl Hansen

For tredje år på rad utvider Carl Hansen kolleksjonen sin av utemøbler, denne gang med et sett med bord og benk formgitt av Børge Mogensen. Detaljene viser tydelig Børge Mogensens funksjonalistiske tankegang, og både bordet og benken kan foldes sammen slik at de tar minimalt med plass når de ikke er i bruk.


Til toppen