Vedlikehold av utemøbler

Hos A.Huseby er vi opptatt av å selge møbler av fantastisk kvalitet. Vi har leverandører som er opptatt av bærekraft, og kvalitetsmøbler som kan gå i arv i flere generasjoner. Disse er det er viktig å vedlikeholde med de rette vedlikeholdsproduktene, slik at du får tatt godt vare på de møblene du allerede har, eller investerer i. Les mer her om hvordan du bør vedlikeholde dine tremøbler. 

UTEMØBLER AV TRE

Utemøbler blir utsatt for mye vær og vind og forurensning har også en meget stor betydning. Skal møblene holde seg pene år etter år, er riktig pleie viktig. GUARDIAN Pleie- og Vedlikeholds-sett til hagemøbler inneholder alt du trenger til pleie og vedlikehold av hagemøbler i tre.
Alminnelig rengjøring: Tørking med en ren, tørr klut. Smussete overflater tørkes med en klut godt oppvridd i såpevann. Vi anbefaler GUARDIAN Såpespon eller GUARDIAN Tresåpe.
Grundig rengjøring: Vask hele overflaten med en myk børste og GUARDIAN Edeltrerens. Følg bruksanvisning nøye. Hvis treets fibre har reist seg som følge av veske, så kan du slipe med sandpapir (slipegrad 180 eller 220). Husk alltid å slipe i treets lengderetning.
Obs! Bruk aldri stålull – det kan forårsake misfarging og stygge riper.
Råd! Velger du og olje dine utemøbler anbefaler vi GUARDIAN edeltreojle for utendørs bruk som inneholder soppdrepende midler. Da beholder du treets varme glød. Vær oppmerksom på at dette må gjøres årlig.
Velger du og ikke behandle med olje får treverket etter hvert en vakker grå patina, da er det viktig med rengjøring som nevnt ovenfor.

UTEMØBLER AV PLAST/ROTTING
GUARDIAN Poly Wash er utviklet spesielt til rengjøring og pleie av hagemøbler i polyrattan, ”Non-Wood” og lignende materialer. GUARDIAN Poly Wash renser og beskytter så alger, forurensing og skitt ikke setter seg i materialet og nedbryter møblene.
UTEMØBLER MED TEKSTILER.
For å beskytte dine hageputer, sofaer, tepper, parasoller og lignende kan du bruke GUARDIAN Tekstilimpregnering. Ved rengjøring anbefaler vi GUARDIAN Tekstilrensen.