Velkommen til kundekveld og åpning av ny utstilling

Opplev spennende foredrag og hele 40 nye interiørmiljøer med høstens nyheter!

Møt møbeldesigner Andreas Engesvik, interiørekspert Tone Kroken og fotograf Christian Houge på lanseringen av vårt nye showroom.

Vi har fått inn høstens nyheter og vil gjerne invitere deg til åpningen av vår nye utstilling!

Vi ønsker at butikken skal være et sted du føler deg inspirert — og gleder oss derfor til å vise dere en helt ny utstilling med hele 40 nye miljøer, i tillegg til kunst av Fotografiska-aktuelle Christian Houge. Opplev nyheter som blant annet et stort utvalg spisestoler fra Carl Hansen, sofanyheter fra Muuto, Erik Jørgensen og Eilersen, tepper fra Kasthall, og den helt nye chaiselongen Lyra fra Fogia, designet av Andreas Engesvik. Engesvik vil selv være tilstede for å fortelle om Lyra og andre designsuksesser som Tiki-sofaen og Bollo-stolen.

Denne høsten har vi invitert en rekke stylister til å lage interiørmiljøer med møbler og tilbehør fra sortimentet vårt. Først ut er Tone Kroken, en av Norges aller fremste interiøreksperter.

Velkommen til lansering årets høstutstilling — torsdag 27. august 17.00 – 20.00.

Meld deg på ved å sende en e-post til event@ahuseby.no med navnet ditt og eventuelle gjester.

Program

Denne kvelden har vi gleden av å kunne tilby et program med inspirerende presentasjoner fra ledende fagpersoner innen interiør, kunst og møbeldesign.

  • 17.30 — Tone Kroken: Høstens trender, stylingtips og interiørinspirasjon
  • 18.00 — Christian Houge: Hvordan bilder skaper rom
  • 18.30 — Andreas Engesvik: Designtalk om egen design, tankene bak, bærekraft og miljø

På grunn av Covid-19 er det begrensede plasser.

Vi tar våre kunders helse på alvor og tar alle forhåndsregler for å sikre en sikker og trygg aften. Alle flater vil bli spritet ned i for-og etterkant, engangsservise vil bli brukt, og vi ber alle besøkende om å respektere Helsedirektoratets oppfordring om én meter avstand.

Meld deg på ved å sende en e-post til event@ahuseby.no med navnet ditt og eventuelle gjester.

Vi gleder oss til å se deg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, og motta inspirasjon, tips til vedlikehold, designhistorier, invitasjoner til designtalks og eventer.

nyheter
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.