Din bestilling

Totalt
0

Velkommen til lanseringen av Alf Sture, revitalisert!

I samarbeid med Koi Fargestudio og Tonning & Stryn lanserer vi en revitalisert kolleksjon med møbler fra en av de virkelig store, norske formgiverene: Alf Sture.

/

Vi inviterer til kundekveld og lansering av et nytt og spennende samarbeid!

I samarbeid med Koi Fargestudio og Tonning & Stryn lanserer A. Huseby Alf Stures klassikere i en helt ny drakt. Alf Sture er blant Norges aller mest betydningsfulle møbeldesignere fra etterkrigstiden, og denne høsten kan du oppleve et utvalg av møblene hans på en ny måte. Kolleksjonen består av to tekstiler og seks vakre, nye farger - nøye utvalgt av Dagny Thurmann-Moe og Elisabeth Limi fra Koi Fargestudio. Møblene produseres av dyktige håndverkere hos Tonning & Stryn.

I forbindelse med lanseringen vil du kunne oppleve en inspirerende og unik utstilling i butikken vår, der kolleksjonen vises sammen med kunst av Liv Tandrevold Eriksen og skulpturer av Anna Maria Øfstedal Eng.

Velkommen til lansering av møbelkolleksjonen Alf Sture, revitalisertonsdag 28. oktober 17.00 - 19.00.

Program

Samarbeidet, kolleksjonen, farge og tekstilene presentert av Dagny Thurmann-Moe og Siv Endresen

Alf Stures betydning for norsk designhistorie, presentert av Morten Hiorth 

Koi Fargestudio om høstens fargetrender

Det blir enkel servering av snacks og drikke.

Meld deg på ved å sende en e-post til event@ahuseby.no med navnet ditt og eventuelle gjester.

Vi gleder oss til å se deg!

_

Vi tar våre kunders helse på alvor og tar alle forhåndsregler for å sikre en trygg aften.  Alle flater vil bli spritet ned i for-og etterkant, engangsservise vil bli brukt, og vi ber alle besøkende om å respektere Helsedirektoratets oppfordring om én meter avstand.

Koi Fargestudio er Norges første multidisiplinære fargestudio, og har som ambisjon å bidra med målrettet og effektiv fargebruk innenfor byrom, arkitektur, interiørarkitektur, produktutvikling og grafisk design. Koi har de siste årene gjort seg særlig bemerket ved å sette farge på byrommet Oslo, både på eksteriør av bygårder og offentlige rom, men også i private hjem og miljø. Foto: Margaret de Lange/Pure&Original Paint
Tonning & Stryn er norske spesialister på trevirket, helt fra hogst til ferdig møbel. De arbeider med flammebjørk og eik, som er solide råmaterialer med egenskaper det tar tid å lære seg. Hos Tonning & Stryn arbeider bare håndverkere med en dyp interesse for trevirke, som vet hvordan de jobber med materialet. Produsenten har blant annet samarbeidet med Andreas Engesvik, Interiørarkitektkontoret Scenario og designduoen StokkeAustad. Foto: Tonning & Stryn

Til toppen