Bell Lamp

Uttrykket til Bell pendellampe er robust, formen er enkel. Med sin industrielle, men vennlige utseende er denne retnings lampen ideell for både hjemme dekor og fagmiljøer.

Designerne Andreas Lund og Jacob Rudbeck har tatt utgangspunkt for designet i den ikoniske formen av en bjelle. Lampen har en avrundet silhuett og den matte overflaten gir den inntrykket av å ha blitt kastet. Den hvite innsiden reflekterer lyset, som faller som en kjegle og gir praktisk belysning for flere formål.

Designerne har gitt spesiell oppmerksomhet til detaljer, med vekt på samlingspunktet mellom ledningen og selve lampen på en moderne måte. Mens Bell lampe i grått og sand har en ledning og montering i kontrasterende farger, er den ligaen, ledningen og lampeskjermen holdt i samme farge i svart og hvitt versjoner av lampen. De taktile forskjellene mellom materialer skaper et rent og minimalistisk utseende. Den glatte aluminiumen mot myk gummi skaper en diskret, men virkningsfult spill av materialer, noe som gir liv til designet.

Bell passer vakkert i kjøkken, stue, soverom, gang og kontor. Heng en blanding av størrelser i en klynge, og oppnå en dramatisk visuell effekt, bruk en stor Bell over middagsbordet, eller henge de små i par på kjøkkenet. The Bell lampe vil pryde ethvert rom i huset.

Kun tilgjenglig i x-small grey 

MATERIALE
Aluminium
MÅL
Høyde: 23 cm
Diameter: 22 cm
Vekt: 1,5 kg
PRODUKT INFO
Lyskilde: EU G9
4 m tekstilledning inkludert.
The Bell lampe leveres uten tak krok og lys baldakin.
Inkluderer ikke en krok for taket.
Rengjør med fuktig klut.

 

Designer: Andreas Lund & Jacob Rudbeck
Leverandør: Normann Copenhagen
Categories: