GUBI 3F

Komplot Design

Grunnlagt i 1987, Komplot design, et partnerskap av Poul Christiansen og Boris Berlin, har designet møbler og opprettet tverrfaglige designløsninger for både danske og internasjonale selskaper. Deres Gubi stol har blitt vist i viktige utstillinger, som MoMA, 2004 og har vunnet flere prestisjefylte priser, blant annet Den Danske Designpris 2004 og Red Dot Design Award 2004.

“Vi tror at gjennom designhistorie, har mange tradisjoner innenfor feltet vært opptatt av ideen om total kontroll over funksjon, form, materiale og så videre. Denne streben etter kontroll av våre omgivelser er trolig en typisk trang av vestlig kultur, som både dens viktigste styrke og sin største svakhet. i stedet for å kjempe mot “feil” ved å tvinge materialet til å oppføre seg “perfekt” (ofte mot sin natur), velger vi å godta måten stoffet “ønsker” å oppføre seg, måten dens natur forteller den til å bevege seg på … ”

Komplot Design opprettet en ny serie med spisebord for Gubi stolen i 2013.

Spesifikasjoner

Gubi barstolen er tilgjengelig med et skall i Hirek materiale i seks forskjellige farger: Sort, Midnight Grey, Misty Grey Blå Morning, Orange Sweet og Hvit og i tre veener sheel: eik, amerikansk valnøtt og blackstained bøk. Likeledes kommer skallet i en heltapetsert versjon i et utvalg og forskjellige stoffer og skinn, og trukket foran mens bak kommer i Hirek og veener.

Basen er tilgjengelig i fire forskjellige varianter: en slede base, tilgjengelig i to forskjellige høyder, i krom eller sort lakkert stål, en tre base, også tilgjengelig i to forskjellige høyder, i amerikansk valnøtt, blackstained bøk eller eik, med en krom eller messing fotstøtte, en svivel base i krom og en centerbase i svart lakkert stål.

Centerbase med Hirek, tre, og stoppede shell.

H72 / 88 x L: 42 x B: 43

Leverandør: Gubi
Categories: