PLATEAU

PLATEAU bordet er et vakkert og tidløst sidebord med en diskret personlighet til samlingen. Ved å kombinere en solid tre topp med en elegant børstet rustfritt stål base, forener estetikken til Søren Rose Studio og DK3 enkel design og betaler en hyllest til enkelhet og ærlige materialer.

PLATEAU er utviklet med inspirasjon fra en trestamme, og vi opprettet et bord med evnen til å gli inn i enhver setting og rom der estetikk og kvalitet er det viktigste.

“Plateau er et moderne sidebord inspirert av den klassiske danske arv, men nøye utformet med et moderne utseende. Den solide bordplaten er lett oljet og stål leveres i enten rustfritt stål eller svart pulverlakkert stål. Sluttproduktet er en vakker kombinasjon av naturlige elementer og klassisk dansk designtradisjon. i en verden med tusenvis av vakre møbler, er det en utfordring å designe noe som har et levebrød, i designprosessen av PLATEAU holdt vi fjerne detaljer fra den opprinnelige design og endte opp med dette veldig minimalistiske, men likevel sofistikert sidebord.”

Materiale
Solid valnøtt eller eik

Overflatebehandling
Olje, såpe og hvit-olje

Ben
Svartlakkert, rustfritt stål eller cortenstål

Bordplate
4 cm

Mål
H x Ø:
45 x 35 cm
50 x 35 cm
45 x 60 cm
35 x 80 cm

Designer: Søren Rose Studio
Leverandør: DK3
Categories: