Pocket Organizer 1 spicy orange

I utformingen av Pocket, har Simon Legald hentet inspirasjon fra en full skjortelomme og skapte et fleksibelt veggmonterbart oppbevaringsløsning som er perfekt for alle de små tingene i hjemmet. Pocket har en rekke bruksområder som spenner fra en magasin holder og planter til oppbevaring av sminke, kjøkkenutstyr, kontorrekvisita og mye mer.

Simon Legald sier: “Mitt mål var å lage et fleksibelt veggmonterbart oppbevaringsløsning for alle mindre elementer som du aldri vet hvor du skal plassere. Ved å bruke veggene kan du gjøre det meste av plassen du har tilgjengelig. De forskjellige størrelser av Pocket bety at det lett kan tilpasses individuelle behov. Det vil fungere i hjem med både en liten og mye plass. ”

De mange forskjellige farger gir gode muligheter for å kombinere Pocket Arrangørene å passe nøyaktig med din smak og innredning. Heng en rad med hvite lommer på en hvit vegg i gangen for et lett, beroligende og skandinavisk preg, bruk mørk grønn og svart som en sofistikert kontrast til en lys vegg på soverommet eller stua eller lage dine egne kreative og fargerike mønstre av blande farger og størrelser.

Kun tilgjenglig i spicy orange 

MATERIALE
polypropylen
MÅL
Høyde: 8 cm
Lengde: 16 cm
Dybde: 7,3 cm
PRODUKT INFO
Inkludert en glidende monteringsbrakett.
Beslaget er helt skjult når Pocket Organizer har blitt montert.
Egnet for oppvaskmaskin

 

Designer: Simon Legald.
Leverandør: Normann Copenhagen
Categories: