Bollo

Bollo ble initiert som en typisk skandinavisk stol med en elegant karakter. Sluttresultatet er en stol der bekvemmelighet er i fokus, både visuelt og opplevelsesmessig. Komfort er inspirasjonen bak Bollos karakter, med den generøse polstringen og det iøynefallende utseendet. De myke volumene omfavner den slanke basen i metall og skaper en spenning mellom stolens fundament og dens puter.

Dimensjoner:

Bredde: 81 cm
Total dybde: 81 cm
Total høyde: 71 cm (med ben)
Sittedybde: 58 cm
Sittehøyde: 42,5 cm

Se produktblad her.

Materialer: Bollo leveres i en rekke ulike tekstiler og huder. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Beetle

Beetle-serien har siden den ble introdusert i 2013 blitt godt mottatt av både konsumenter og interiørarkitekter. På grunn av sitt tiltrekkende design, fremragende komfort og unike tilpasningsmuligheter, finnes stolen i mange av de mest velrenommerte restaurantene i verden. De vide mulighetene når det gjelder polstring og ulike baser, gjør det mulig å tilføre et personlig preg og lage en unik stol.

Dimensjoner: Beetle finnes som spisestuestol, loungestol og barstol, i tillegg til ottoman og sofa. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om de ulike alternativene.

Materialer: Beetle leveres i en rekke ulike utførelser. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

EJ 2 Eyes Wood

Produkt Designer
The Eyes Wood stolen er designet av den erfarne danske designduoen Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen i 2011. Med sitt organiske uttrykk og enkle materialer er stolen på vei til å bli en moderne klassiker. The Eyes Wood Stolen har en kaldskum inne, fast dekke og ben i eik natur. Stolen er veldig behagelig og hver brikke er produsert i henhold til Erik Jørgensens strenge krav til godt håndverk og kvalitet.

Teknisk info
Polstret stol.

Materiale
Skum: Støpt polyuretanskum. Dekker: Fast. Base: Naturlig eik eller sortbeiset eik. Oljet eik mot ekstra. Knapper: stoff eller EJ skinn.

EJ 880 Savannah

Produkt Designer
2015 – Den internasjonalt anerkjente svenske designeren Monica Förster har slått seg sammen med Erik Jørgensen for å skape Savannah – en sofa av kompromissløs kvalitet hånd-bygget med naturlige materialer. Savannah består av en tre-struktur pakket med tung Saddleback skinn, noe som skaper en vakker ramme for sofaen. Savannah er en høyrygget sofa med god sittekomfort. Den har innbydende, håndsydde sitteputer som du synke ned i, noe som sikrer ekstra komfort for ryggen.

Teknisk info
Polstret sofa og stol.

Materiale
Puter: Cold herdet polyuretan. Dekker: Faste dekker på faste ryggputer . Løse deksler på løs sete og arm puter. Utvendig arm og rygg dekket i sal skinn. Stamme i eik.

EJ 3 Eyes Lounge

Produkt Designer
Foersom & Hiort-Lorenzen
2011 – Eyes Lounge ble lansert som en naturlig forlengelse av suksessen Foersom & Hiort-Lorenzen opplevde med øynene. Salongversjonen er lavere og setet dypere, men likevel umiskjennelig unikt takket være sin varme fortelling. Eyes Lounge er tilgjengelig med eller uten armlener og med enten tre ben eller en stålramme.

Teknisk info
Polstret stol.

Materiale
Skum: Støpt polyuretanskum.
Dekker: Fast.
Base: Sledge base i matt krom. 4-stjerners base i matt krom eller lakkert i antrasitt (RAL 7016). Treben i naturlig eik, sortbeiset . Oljet eik eller røyk beiset eik (mot ekstra kostnad). Sledge og Star basen tilgjengelig i ditt valg av standard RAL farge.