Dini

Med Dini utfordrer Andreas Engesvik gamle stereotypier om hvordan en sofa skal se ut, med en ny, oppdatert og elegant variant av en typisk sofa. Designmessig tilhører Dini det skandinaviske uttrykket: tidløs design som bare blir bedre med tiden. Dini utstråler stil og komfort. Den er perfekt å ligge i, og dyp nok for to personer.

Inspirasjonen er hentet fra sportsbilverden, og navnet Dini er en hyllest til Marcello Gandini som konstruerte en av de mest ikoniske sportsbilene gjennom alle tider: Lamborghini Miura.

Dimensjoner:

Lengde: 220 cm
Total dybde: 92 cm
Total høyde: 68 cm (med ben)
Sittedybde: 58 cm
Sittehøyde: 42 cm

Se produktblad her.

Materialer: Dini leveres i en rekke ulike tekstiler og huder. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Tiki

Denne moderne klassikeren har på kort tid blitt en av våre bestselgere. Tiki er en visuelt enkel sofa med høy komfort. Den har et svevende lett, men samtidig uformelt uttrykk. Dens formmessige hovedgrep er knyttet til sofaens øvre linje og silhuett, som minner om noe mykt og tilpasset, som vil formes og støpes med tiden. I den tynne og visuelt lette konstruksjonen ligger Tikis identitet.

Dimensjoner: Tiki kommer i 2-seter, 3-seter og stol, samt puff. Se produktblad her.

Materialer: Tiki leveres i en rekke ulike tekstiler og huder. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

NB! Vi forsøker å lagerføre Tiki 3-seter i hudene Vintage Rangers og Vintage Cognac. Dette medfører vanligvis kortere leveringstid for disse utførelsene.

Spoke-Back Collection

Børge Mogensen og Hans J. Wegner, begge født i 1914, var både kolleger og venner, og de to danske designerne jobbet sammen på en rekke utstillingsprosjekter. En av dem var den årlige København Møbelsnekker Guild Exhibition i 1945, hvor Mogensen og Wegner utformes og presenteres “Et hjem for the Future”.

Midtpunktet i Mogensen og Wegner-standen var i stuen, der de presenterte en ny visjon for lette og funksjonelle møbler. Selv om Spoke-tilbake-serien ble hyllet for sin innovasjon, ble det også sett på som altfor sofistikert for den beskjedne etterkrigstidens kultur og design gikk ikke i produksjon før 1963. På den tiden Wegner, redesignet 1788 godstolen å komme frem til den aktuelle utforming.

Den Spoke-back Sofa materialiserer Mogensen idé om en sofa med en tilbakelent side, og det var opprinnelig utstilt uten ryggputer. Hans J. Wegners eket tilbake stolen gir en behagelig sete med vakker profilering i armlenene som avslører Wegner skulpturelle talenter.

Begge designene er helt nakne fra alle vinkler – selv putene er festet med synlige stropper. Den utsatte trekonstruksjonen er typisk for både Mogensen og Wegner, og i Spoke-back Collection fortsatte de sitt arbeid med Windsor stol metodikk.

Lagoon

Type: Polstret sofa.

Materiale
Polstring: Dunvår. Betræk: Fast på ryg og arm, aftageligt på sædehynder. Sokkel/ben Antracitsort (RAL 9004) stål. Opbevaringsboks med bakke til model EJ 500-CH bestående af: Opbevaringsboks: Sort lakeret MDF. Bakkebord: Ubehandlet eg eller sortbejdset eg.

EJ 450 Delph

Delphi er designet av den sveitsiske designeren Hannes Wettstein i 2007. Sofaen er lik i kvalitet og minimalistisk design, og er selve symbolet på en ekte Erik Jørgensen sofa, med vakre møbel detaljer og sømmer, og muligheten til å velge å ha sokkel laget i skinn, stoff eller eik.

Teknisk info
Trukket modulsofa.

Materiale
Skum: Cold herdet skum, “VISKO-elastisk” skum og Rombe-Fill. Lang pute (E20) og kort (E21) må bestilles separat. Dekker: Avtagbart i stoff. Fast i skinn. Bein: Polert aluminium, naturlig eller oljet eik, røyke beiset eik. Sokkel: Sokkelen er tilgjengelig i skinn mot pristillegg.