Noguchi Coffee Table

I arbeidet med designet av Coffee Table, oversatte Isamu Noguchi estetikken fra sitt skulpturelle arbeid til et møbel med distinkte organiske former. Det er sannsynligvis på grunn av dette at Noguchi regnet dette bordet som sitt beste møbeldesign. To benelementer i tre er plassert i en vinkel for å gi en stabil støtte for den tunge, solide glassplaten.

Dimensjoner:

Bredde: 128 cm
Dybde: 93 cm
Høyde: 40 cm

Materialer: Plate i 19 mm tykt glass, base i sort ask, valnøtt eller lønn.

East Sofa Table

East er en serie med små bord inspirert av østlige bordene, men endret hvordan vi lever og bruke sofabord dag. Topp i polurethane lakkert MDF. Bein i lakkert metall.

Størrelser: Small: h 49, ø 40 cm, Medium: h 43, ø 60 cm, Large: h 36, ø 80 cm

Farger: Hvit, Deep Blue, antrasitt

Tillegg for nederste hylle: rå kutt eik eller hvit carrera marmor

Savannah table

I samarbeid med den svenske designeren Monica Förster, har Erik Jørgensen opprettet en ny salongbord som matcher den ikoniske Savannah sofa. The Savannah salongbord har den samme solide trekonstruksjon av høy kvalitet snekkerarbeid og dansk håndverk som Savannah sofa og lenestol. Stuebordet er designet for å harmonisere med hele samlingen, men det kan også stå på egne ben. Med sine slanke linjer, er det også en svært allsidig – noe som gjør den ideell som et bord eller i gangen. Salongbordet er tilgjengelig i en rekke av tre slo en tabletop i enten tre eller granitt.

Gripsholm sidebord

Tre:
Heltre eik og lønn.
Se vårt fargevalg innen lakk og beis.

Dimensjoner:
L:67 B:49 H:55

Gripsholm sofabord

Tre:
Heltre eik og lønn.
Se vårt fargevalg innen lakk og beis.

Dimensjoner:
Finnes i 3 størrelser:
L:120/133/150 H:58