KAMPANJE

Frem til og med 31 mai får du den ikoniske lenestolen EGGET til 31% rabatt og fotskammel som hører til med 34% rabatt. Kampanjen gjelder lenestol og fotskammel i tekstilet Divina Melange, velg mellom hele 36 farger på tekstilet og 5 farger på understellet.

Kampanjeperiode: 
01.01.22 – 31.05.22

DIVINA MELANGE

Divina Melange fra Kvadrat er et levende stykkefarget ulltekstil i 100% ull som minner litt om filt. Det er konstruert ved å veve garnet i en enkel binding hvorpå det blir utsatt for trykk og høye temperaturer. Denne freseprosessen, som ofte er fonbundet med fin skreddersøm, forvandler materialet fra grov til en myk, jevn og filtlignende overflate. Tekstilet er ekstremt slitesterk og har en god lysekthet. Divina Melange kommer i en frisk og allsidig fargepalett.

I vår butikk har vi selvfølgelig fargeprøver på hele serien og vi hjelper deg mer enn gjerne til å finne frem til den perfekte fargen for nettopp deg og ditt hjem.

les mer om tekstilet

designeren – Arne Jacobsen

I mer enn halvparten av det tjuende århundre formet Arne Jacobsens ideer landskapet av dansk design, og raste ut til Skandinavia for å påvirke arkitekter og designere over hele verden. Han klarte å lede prosjekter som spenner fra komplekse bygninger som Danmarks nasjonalbank til detaljerte utfordringer så ydmyke som en spesiell teskje for bestikksettet sitt, og jobbet med et relativt lite studiopersonale drevet av et uutslettelig behov for å skape.