Når du handler hos oss kan du være helt trygg på at du gjør en god handel. En pakke bestilt hos oss blir alltid levert hjem til deg av våre dedikerte logistikkmedarbeidere. Du kan også velge å hente varene du har bestilt på vårt lager, selvfølgelig helt gratis.

 

1. Levering

LAGERVARER
Vi sender varer innen 2-5 arbeidsdager.

BESTILLINGSVARER
Alle varer som ikke er lagervarer regnes som bestillingsvarer.
Forventet leveringstid på ca 8-12 uker.

Du kan være helt trygg på at en av våre dyktige salgsmedarbeidere vil holde deg løpende oppdatert og informerer deg når vi har noe nytt om nettopp din ordre.


2. Fraktkostnad

Du kan hente gratis på vårt lager:
Lund Møbeltransport, Leiraveien 11, 2000 Lillestrøm

Vi ønsker å gjøre frakt så enkelt som mulig, derfor tilkommer det samme frakt på hjemlevering av varer uansett om du handler i vår fysiske butikk eller i vår nettbutikk. 

Du kan velge mellom følgende fraktalternativer hos oss: 

  1. Henting på vårt lager 
  2. Hjemlevering til døren / fortauskant 
  3. Hjemlevering med innbæring, montering og retur av emballasje

Vi har våre «egne fraktsoner» basert på hovedområdene vi får trafikk fra. Prisene på frakten vil variere utifra tyngde på produkt, antall produkter og hvilken sone du bor i. Dette oppdaterer seg automatisk i nettbutikken og i den fysiske butikken hjelper vi deg med dette. 

Leveringssoner:

Sone 1: Oslo, Asker, Bærum, Lørenskog, Strømmen
Sone 2: Jessheim, Vinterbro, Drammen
Sone 3: Drøbak, Enebakk, Hokksund, Sætre
Sone 4: Alt utenom sone 1,2 og 3

Vi sender mer enn gjerne til sone 4, da må vi bare beregene frakten for deg. Ta kontakt med oss på post@ahuseby.no om du lurer på hva frakten vil bli hjem til deg eller snakk med oss i butikken.

 

5. Kundens ansvar

Registrert kunde er ansvarlig for betaling av registrerte bestillinger.
Kunden er selv ansvarlig for å oppgi korrekt navn, leveringsadresse og mobilnummer. Hvis pakke blir returnert til oss og vi må sende pakken på nytt pga ukorrekt leveringsinfo eller uavhentet pakke – må kunden selv betalte frakten.

 

MERK: 
Bestillingsvarer vil i alle tilfeller bli beregnet som spesialbestilling/spesialvare og vil ikke kunne returneres eller byttes. Les mer i våre kjøpsbetingelser HER!