Vår historie

A. Huseby & Co ble etablert i 1889 av Andreas Huseby. I 1910 flyttet vi til Møllergaten 6 i Oslo sentrum, og frem til 1970 drev vi egen møbelproduksjon og tapetserverksted. Møblene våre ble vist flere steder i inn- og utland, blant annet på Verdensutstillingen i Paris i 1900.

A. Huseby & Co er et av få Oslo-firmaer som har vært eid av samme familie i mer enn hundre år. Vi er stolte over vår lange tradisjon, og selskapet bygger på samme oppskrift i dag som da vi startet – høy kvalitet, personlig service og et bredt utvalg.

I september 2015 utvidet vi driften med en butikk i Kirkeveien 220 i Asker. I 2019 ble begge lokasjonene våre slått sammen til én stor butikk i Karenslyst Allé 7 på Skøyen.

A. Huseby drev egen møbelproduksjon og tapetserverksted frem til 1970.
A. Huseby drev egen møbelproduksjon og tapetserverksted frem til 1970.

Tidløs design med lang tradisjon

A. Huseby & Co er stolte av å være en av landets eldste møbelforretninger. I 130 år har målet vært det samme, å tilby våre kunder personlig service og tidløse produkter av høy kvalitet. Hos oss finner du det ypperste innen klassisk og moderne skandinavisk design, fra møbler og belysning til tekstiler og tilbehør.

I butikken vår på Skøyen møter du våre erfarne og kunnskapsrike interiørkonsulenter, som hjelper deg med å finne møblene og løsningene som passer til akkurat ditt hjem. Ta turen innom, se, prøv og bli inspirert.

Velkommen til oss!