Hjemmebesøk & Innredningshjelp

Hos oss møter du erfarne og kunnskapsrike interiørdesignere som gjerne hjelper deg med møbleringsplan, valg av møbler, tekstiler, farger og materialer. Vi skreddersyr interiørforslag, enten du skal kjøpe et enkeltmøbel eller ønsker hjelp til komplette løsninger for et rom eller et helt hjem. Vi fører møbler og interiør til alle rom og har det som skal til for å skape din personlige stil og praktiske løsninger.

Du trenger ikke kjøpe alt nytt for at vi skal hjelpe deg med interiøret. Vi synes en kombinasjon av gammelt og nytt er en god løsning. Sammen vurderer vi hva som beholdes, hva som kan pusses opp eller trekkes om, og hva det kan suppleres med.

Hjembesøk

Et prosjektet trenger ikke være stort for at vi skal komme på hjemmebesøk. Vi jobber like gjerne med et enkeltrom, som et helt hus, leilighet eller hytte.

Hva skjer på et hjembesøk? Vi kommer hjem til deg for å bli kjent med deg, dine behov og ønsker for hjemmet ditt. Sammen finner vi frem til gode og praktiske løsninger for møblering, belysning, tekstiler, farger og materialer. Etter møtet, utarbeider vi møbleringsplan med forslag til møbler og interiør, samt tilbud med priser. Dette presenterer vi for deg i butikken.

Innredningshjelp

Mye kan løses i butikken ved hjelp av målsatt tegning, bilder av hjemmet ditt og møbler du skal beholde. Du kan avtale tid med en av våre interiørdesignere i butikken, og sammen finner vi frem til løsninger for deg og hjemmet ditt. I etterkant av møtet utarbeider vi forslag til møbler og interiør, samt tilbud med priser. Dette presenterer vi for deg i butikken.

gavekort ahuseby

HVA KOSTER HJEMBESØK & INNREDNINGSHJELP

• Hjembesøk koster kr 5 000, og beløpet trekkes fra ved kjøp over kr 50 000.

• Innredningshjelp, med avtalt møte i butikken, med møbleringsplan og forslag til møbler og interiør, koster kr 4 000. Beløpet trekkes fra ved kjøp over kr 50 000.

• Vanlig hjelp og rådgivning i butikk er selvfølgelig gratis.

BESTILL TIME

Du kan når som helst komme innom butikken, kontakte oss på e-post (post@ahuseby.no) eller telefon 22 00 82 40.

Er du klar til å bestille hjembesøk eller time for interiørhjelp i butikken, kan du sende inn skjemaet. Etter vi har mottatt skjemaet, vil vi kontakte deg for å avtale tid.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med møbler og interiør!