Hjemmebesøk & Innredningshjelp

Hos oss møter du erfarne og kunnskapsrike interiørdesignere som gjerne hjelper deg med møbleringsplan, valg av møbler, tekstiler, farger og materialer. Skal du innrede stue, hjemmekontor, soverom, kjeller eller annet rom i huset, hjelper vi deg gjerne. Vi skreddersyr interiørforslag, enten du skal kjøpe et enkeltmøbel eller ønsker hjelp til komplette løsninger for et rom eller et helt hjem. Vi fører møbler og interiør til alle rom og har det som skal til for å skape din personlige stil og praktiske løsninger.

Du trenger ikke kjøpe alt nytt for at vi skal hjelpe deg med interiøret. Vi synes en kombinasjon av gammelt og nytt er en god løsning. Sammen vurderer vi hva som beholdes, hva som kan pusses opp eller trekkes om, og hva det kan suppleres med.

Hjemmebesøk

Et prosjektet trenger ikke være stort for at vi skal komme på hjemmebesøk. Vi jobber like gjerne med et enkeltrom, som et helt hus, leilighet eller hytte.

Hva skjer på et hjembesøk? Vi kommer hjem til deg for å bli kjent med deg, dine behov og ønsker for hjemmet ditt. Sammen finner vi frem til gode og praktiske løsninger for møblering, belysning, tekstiler, farger og materialer. Etter møtet, utarbeider vi møbleringsplan med forslag til møbler og interiør, samt tilbud med priser. Dette presenterer vi for deg i butikken.

Innredningshjelp

Mye kan løses i butikken ved hjelp av målsatt tegning, bilder av hjemmet ditt og møbler du skal beholde. Du kan avtale tid med en av våre interiørdesignere i butikken, og sammen finner vi frem til løsninger for deg og hjemmet ditt. I etterkant av møtet utarbeider vi forslag til møbler og interiør, samt tilbud med priser. Dette presenterer vi for deg i butikken.

BOOK DIN EGEN INTERIØRDESIGNER

I butikken: NOK 800,-/time

Time med interiørarkitekt / designer i våre lokaler i Karenslyst Allé 7. Send gjerne målsatte tegninger, fotos og noen tanker om hva du ser for deg og/eller trenger bistand til i forkant av avtalen. Jo mer informasjon du sender i forkant desto bedre forberedt vil vi være når du kommer.

Hjemmebesøk: Basispakke NOK 5000,-

Vi gjør nødvendig oppmåling og skissering av muligheter sammen med deg. Påfølgende presentasjonsmøte i butikken hvor forslag til møbleringsløsninger presenteres. Basispakken dekker inntil 3 rom og krediteres ved kjøp over 50 000,-.

Hjem-/bedriftsbesøk Utvidet NOK 800,-/time

Nødvendig oppmåling, skissering av muligheter sammen med deg. I tillegg til møbleringsforslag kan vi bistå med andre interiørtjenester som planløsninger, farge- og materialvalg i boligen, målsatte tegninger, 3D visualisering og belysningsplaner. Vi kan bistå med solskjerming og gardiner. Vi kan også komme hjem og hjelpe deg med plassering og styling av møblene fra A.Huseby ved levering . I tillegg har vi et nettverk av samarbeidspartnere på snekkerarbeid, malearbeid, søm og møbeltapetsering.

Oppfølgingsmøter med presentasjon av løsninger kan finne sted i butikken eller hos deg.

Vi kan også hjelpe med plassering og styling av møblene fra A.Huseby ved levering.

BESTILL TIME

Du kan når som helst komme innom butikken, kontakte oss på post@ahuseby.no eller telefon 22 00 82 40.

Er du klar til å bestille hjemmebesøk eller time for interiørhjelp i butikken, kan du sende inn skjemaet. Etter vi har mottatt skjemaet, vil vi kontakte deg for å avtale tid.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med møbler og interiør!