Facebook
Twitter
Instagram

Desember er her, og i den forbindelse har vi samlet noen av våre julegavefavoritter. Kanskje du får litt inspirasjon? Alle produktene lagerføres hos oss.

For den frosne: Pledd fra Røros Tweed

Årets varmeste julegave! Pleddene fra Røros Tweed er produsert i deres fabrikk på Røros av norsk ull. Et helnorsk produkt, altså! Det skader heller ikke at de er dekorative. Produktene er formgitt av noen av Skandinavias fremste designere, som Anderssen & Voll, Kristine Five Melvær og Inga Sempè.
Fra kr 1549,-

Til den som har alt: Bokk fra Nedre Foss

Bokk er et av de nyeste tilskuddene i sortimentet til Nedre Foss. Den lille bronseskulpturen ble designet av Sigve Knutson i 2018, og i tillegg til å være dekorativ er den også funksjonell – den er nemlig en flaskeåpner! I likhet med de andre produktene til Nedre Foss, er Bokk laget for å vare livet ut.
Kr 790,-

Allsidig sitteplass: Sol fra LK Hjelle

Denne lille krakken ble designet av Andreas Engesvik i 2013 for den norske produsenten LK Hjelle. Den er stor nok til at to personer kan sitte på den, og når den ikke er i bruk pryder den rommet med sine herlige farger. Et praktisk møbel med mye personlighet som passer perfekt for noen med en liten leilighet!
Fra kr 3490,-

Leken knaggrekke: Hang it all fra Vitra

Hang it all ble designet av Ray og Charles Eames i 1953 for å oppmuntre barn til å henge fra seg klærne sine. Den er et flott alternativ til en konvensjonell knaggrekke, med sitt lekne uttrykk og funksjonelle form. Den kommer i flere farge ulike fargekombinasjoner, og passer perfekt i en gang eller på et soverom.
Kr 2650,-

Glassvasen: Troll fra Menu

Denne vasen ble til ved en studie av glassets egenskaper, der Anderssen & Voll utforsket hvordan fargeintensiteten i glass endrer seg med tykkelsen på materialet. Vasen er laget i munnblåst glass, og finnes i tre farger og fire størrelser.
Fra kr 399,-

Designklassikeren: CH24 / Y-stolen fra Carl Hansen

En av våre bestselgere – og ikke uten grunn. CH24, eller Y-stolen som den også kalles, er kanskje Hans J. Wegners mest ikoniske møbel. Den passer like godt i en spisestue som frittstående på et soverom, eller som en kontorstol. Stolen er utformet med tanke på at den skal være god å sitte i over lange perioder, og er dessuten et solid stykke håndverk. Y-stolen er en gave som varer livet ut.
Fra kr 7366,-
Akkurat nå har vi en kampanje på Y-stolen. Carl Hansen & Søn feirer sin 110-årsdag med en rekke nye farger til Hans J. Wegners ikoniske Y-stol. For anledningen tilbyr vi disse nye fargeutgavene til en egen kampanjepris på kr 5350,-. Les mer her.

Skulptur og belysning i ett: JWDA fra Menu

JWDA består av ærlige materialer – betong og messing – kombinert i et design som på samme tid er rått og delikat. Dette er et smykke av en lampe som passer perfekt på en hylle, et sidebord eller et annet sted som har behov for stemningsfull belysning.
Kr 1795,-

Evigvarende design: Ildhane fra Nedre Foss

Lysestaken Ildhane ble opprinnelig produsert spesielt for Nedre Foss Gård. Med sin karakteristiske form er den perfekt alene, eller plassert i en gruppe med andre gjenstander som et lite stilleben. Ildhane er en solid bruksskulptur som er laget for å vare i minst 100 år, både fysisk og estetisk.
Kr 550,-

Dekorativ oppbevaring: String Pocket

String Pocket er en nett og elegant hylle, perfekt til å oppbevare bøker, samleobjekter og andre gjenstander. Den er svært allsidig, og passer inn stort sett overalt i hjemmet, om det så er kjøkkenet, stuen, soverommet eller kontoret. String Pocket kommer i en rekke ulike farger og utførelser.
Kr 1250,-