Heymat

Heymat er en norsk leverandør av dekorative dørmatter av høy kvalitet. De ble etablert i 2016 av ekteparet Sonja Djønne og Thoralf Lian, med mål om å tilby designmatter til hjemmemarkedet med samme høye kvalitet som en industrimatte. På kort tid har mattene inntatt en sentral posisjon i interiørmarkedet, og de har blitt en viktig del av folks hjem, både i Norge og i utlandet.

Mattene er laget av resirkulerte materialer, som er effektive og enkle å vedlikeholde. Luvens tykkelse gir en meget slitesterk overflate som tåler aktiv bruk, og underlaget av sklisikker gummi sikrer at den ligger pent og har god holdbarhet. Alle mattene tåler maskinvask, og de kan brukes både innendørs og utendørs. De tåler også fint varmekabler.

Designene er utviklet i samarbeid med noen av Norges fremste formgivere som Vera & Kyte og Kristine Five Melvær. Med de tidløse motivene varer mattene også visuelt.

Høsten 2018 lanserte de kolleksjonen Heymat+ som et ledd i en kontinuerlig prosess om å gjøre produksjonen så miljøvennlig som mulig. Heymat+ er en mer monokrom serie matter med luv laget av 100 prosent resirkulert plast. Mattene er designet av Kristine Five Melvær og henter inspirasjon fra ulike motiver som inspirerer til ro og tilstedeværelse: japanske zen-hager, blå bølger og strå som vaier i vinden. Med tredimensjonale mønstre er mattene oppleves mattene sanselige og taktile. Kolleksjonen ble svært godt mottatt og har også fått anerkjennelse internasjonalt. I 2019 utvidet de kolleksjonen med et nytt motiv designet av Melvær som er inspirert av stein.

Produkter kommer snart!

heymat blaa dormat
heymat graa dormat

Relaterte leverandører

volver-tepper-ahuseby3

Volver

Fabula

kasthall teppe

Kasthall