Muuto

Muuto ble etablert i 2006, og er kjent for sine moderne og lekne produkter fra nordiske talenter og etablerte designere. DNAet deres er forankret i den skandinaviske designtradisjonen, som kjennetegnes av varig estetikk, funksjonalitet, håndverk og et ærlig uttrykk.

Muuto har en ambisjon om å gi nye perspektiver på skandinavisk design gjennom møbler, belysning og tilbehør. Faktisk kommer navnet deres fra det finske ordet muutos, som betyr nytt perspektiv. Siden starten har de vært i forkant når det gjelder å tilby prisvennlig skandinavisk design som reflekterer de gjeldende trendene, og de utvider stadig kolleksjonen sin med nye produkter.

I tråd med Muutos skandinaviske designarv, vektlegger de godt håndverk og funksjonelle egenskaper i alle produktene de utvikler. Alle Muutos møblene er designet for å vare lenge, og de arbeider kontinuerlig med å sikre at underleverandørene de benytter har høye etiske, sosiale og miljømessige standarder.

Blant Muutos designere finner du noen av de sterkeste, moderne formgiverne akkurat nå, som blant annet Cecilie Manz, Louise Campbell, Aiayu, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard, TAF Studio og Anderssen & Voll. Særlig sistnevnte har virkelig satt sitt preg på Muutos sortiment. Samarbeidet mellom Muuto og norske Anderssen & Voll går mange år tilbake, og de har formgitt en rekke av sofaene deres, blant annet bestselgeren Outline. I tillegg til Anderssen & Voll samarbeider de tett med flere andre norske designere, som Andreas Engesvik, Hallgeir Homstvedt og ikke minst Lars Tornøe, som står bak de populære Dots-knaggene.

Hos A. Huseby har vi en av Norges største utstillinger av møbler fra Muuto. Våre interiørkonsulenter hjelper gjerne til med å velge ut farger, tekstiler og andre som passer til hjemmet ditt.

muuto rosa stolen

Relaterte leverandører

artek krakk

Artek

Menu

&Tradition