PP Møbler

PP Møbler er en dansk premiumforhandler som spesialiserer seg på noen av de mest kjente og komplekse møblene til Hans J. Wegner. De er et familieeid, dansk verksted med lang erfaring med å skape designmøbler med utsøkt håndverk.

PP Møbler ble etablert i 1953, og motivasjonen har hele tiden vært den samme: kjærligheten til treverket og en sta tro på at kombinasjonen av teknikk, oppfinnsomhet og håndverk leder til fremragende kvalitet.

I PP Møblers kolleksjon finnes unike designikoner som Sirkelstolen, Flagglinestolen, Jakkens hvile og The Chair, alle designet av Hans J. Wegner. Den kunstneriske og tekniske kvaliteten bak disse møblene er upåklagelig.

Hos PP Møbler arbeider de aller beste håndverkerne i Danmark. De ansatte er innovative, og oppfordres hele tiden til å utforske og utvikle ferdighetene sine, slik at de alltid er på jakt etter en bedre og mer presis måte å ytterligere forbedre produksjonsprosessen. Mesteparten av treverket i produksjonen kommer fra vakre, bærekraftige skoger i Danmark og Tyskland. Gleden av å få arbeide med slike utsøkte materialer gjør at det å ta miljøhensyn er en naturlig del av PP Møblers arbeidsmoral.

Hele meningen med PP Møbler er å skape vakre og funksjonelle møbler som tåler daglig bruk i generasjoner.

pp550 pp mobler wagner stol
pp85 spisebord pp mobler

Relaterte leverandører

LK Hjelle

Eilersen

dux møbler

Dux