Facebook
Twitter
Instagram

Hvert år, i Milano, arrangeres det som er den største møbel og interiørmessen i verden på Salone de Mobile. Det er mye nytt som lanseres fra våre leverandører på messen og mye inspirasjon å hente hos alle de andre. Her eksponeres møbelkunst fra hele verden, både på selve messen og rundt om i byen.

Her er våre favorittnyheter fra våre leverandører på messen i år!

 

Carl Hansen

Ny stol i kolleksjonen, PK1 (høyre bilde). Poul Kjærholm er en av danmarks mest profilerte designere gjennom tidene. Han hadde en unik egenskap til å kombinere stål og organiske materialer. PK 1 er en av hans første stoler og ble lansert i 1955. Nå har Carl Hansen tatt opp produksjonen på denne funksjonelle og elegante stolen laget av rustfritt stål og flaggline. Stolens lette og tidløse design gjør at den passer i både moderne og klassiske interiører.

 

 

String

Stringhyllene har vært på markedet siden 1949 men de fornyer seg stadig og kommer med praktiske og lekre løsninger. Bokhyllene har lenge vært en klassiker som er brukt i mange hjem verden over. Årets nyhet er String + der man kan skape nye oppbevaringsmuligheter både til gang og kjøkken. Kommer nå med skohyller, oppbevaringsbrett i stål, kroker og stenger. Et utrolig fleksibelt og funksjonelt system.

 

Fredericia

Piloti bordene fra Fredericia har lenge vært en favoritt. Nå har de kommet i flere størrelser. Bordene er enkle, lette og passer inn i mange forskjellige interiører. Detaljene på bordplaten gir inntrykk en enkel linje som flyter mellom de fire bena. Bordene kommer i to høyder og kan kombineres som et settbord.

 

Vitra

Mange av oss på A. Huseby har lenge sagt at Softshell stolen fra Vitra er den spisestuestolen vi har som er best å sitte i. Det eneste er at man må ha god plass for å ha den rundt spisebordet, men nå har stolen kommet uten armlene! Den gode komforten beholdes men stolen er mindre og mer kompakt. Perfekt for de som ikke har så stor plass. Fungerer også flott sammen med den originale Softshell med armlene. Kommer i et stort utvalg av tekstiler og skinn.

 

Louis Poulsen

Den danskitalienske designduoen GamFratesi er i vinden om dagen og har designet flere av møblene i vårt sortiment, blant annet for Gubi og Fredericia. Nå har de designet en ny lampe for Louis Poulsen, Yuh lamp! Lyspunktet på lampen kan justeres opp og ned på stangen, noe som gjør den super som leselampe. Den kommer som vegg, bord og gulvlampe.

 

Montana

Den fargerike designeren Verner Panton er kjent verden over og har designet mange klassikere gjennom årene. Panton Wire fra Montana er en av dem. Trådkubene kan brukes til så mangt. Henges på vegg som et nattbord, stables eller henges på vegg som bokhylle eller sett sammen to med en av de nye toppplatene og du har et lekkert sofabord. Kubene kommer i sort, hvitt, krom eller rød. Nyheten i år er de nye overflatene på topplatene, røket glass og hvit marmor.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål rundt de nye produktene.

Med det ønsker vi alle en god påske!