Montana | 110000 | Free Reolsystem | Quickship
Montana

5 306,00 kr

Minimalistisk benk med flere bruksområder

Quickship = rask levering. Denne modellen sendes fra leverandøren innen 6-8 virkedager etter bestilling.

Montana Free-benk kommer i to størrelser med enten to eller tre vertikale rom og to horisontale hyller. Denne enkle benken er en perfekt kombinasjon av benk og oppbevaring, og kan brukes som sitteplass i gang eller soverom, eller som TV-benk i stuen. Montana Free reolsystem består av horisontale hyller laget av 16 mm tykke MDF-plater, og vertikale lakkerte metallsøyler. Benken kommer flatpakket og er lett skru sammen. Topplaten stiftes enkelt ut med magneter. Den har et lett og minimalistisk utseende og kommer i en rekke flotte farger.

Dimensjoner (L x B x H): 138.4 × 38.0 × 41.7 cm

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: MT0026 Kategorier: , Stikkord: