1770 | Swoon Lenestol
Fredericia

Tekstil Ruskin 33 | Røkt eik

27 275,00 kr

Komfortabel og dekorativ lenestol

Swoon Lounge er designet av Space Copenhagen og sies og kombinere utrolig god sittekomfort med godt design. Stolen har en organisk form som inviterer til avslapning, samtidig som designet er minimalistisk og raffinert. Lenestolen gjør seg godt i stuen, men også i større resepsjonsområder eller salonger. Swoon er designet for å gi god ryggstøtte, samtidig som den generelt skaper en følelse av avslapning både for deg, og rommet den er plassert i. Den kommer i en rekke flotte tekstiler og farger, og med diverse overflatebehandlede ben.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FR0048 Kategorier: , Stikkord: