Lysestake | 20 cm
Gubi

Antique Brass

1 199,00 kr

Moderne lysestake designet av Space Copenhagen

Candlestick er en moderne lysestake som er designet av designstudioet Space Copenhagen for GUBI i 2020. Lysestaken er en skulpturell gjenstand laget av polert stål og mørk antikkmessing, og kan brukes som et slående frittstående objekt eller kombinert med de andre størrelsene av lysestaken. Lysestakens vekt er en uventet kontrast til designuttrykket, og gir den en dynamisk tilstedeværelse i ethvert rom. Hvert stykke presenteres i en gavekasse av høy kvalitet med en båndsløyfe i lokket, for å sikre at mottakelsen føles like spesiell som å ta den i bruk.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: GB0018 Kategorier: , Stikkord: