2031 | The Canvas Chair | Lenestol
Fredericia

Natural Canvas | Såpet eik

22 317,00 kr 17 793,77 kr

Lanseringskampanje -11%. Gjelder fra 01.04.2021 – 30.06.2021

Balansert og innbydende design av den ikoniske Børge Mogensen

The Canvas Chair illustrerer Børge Mogensens talent for funksjonsdrevne design med fokus på enkle, strukturelle former som fanger essensen av en idé. Tegnet på hans preferanse for naturlige materialer, brukte Mogensen en flat og enkel plate som sete, og en rygg hengende mellom to sylinderformede trestykker. Dette kombinert med hans varemerke; bruken av horisontale og vertikale linjer ved stolens ramme. Resultatet er en vakker kontrast av former og materialet, og det hele gir et balansert og innbydende uttrykk.

Selv om stolen ble designet i 1970 som en reaksjon på møbledesign fra 60-tallet, er The Canvas Chair enda mer populær i dag, gitt sitt jordiske uformelle uttrykk og ærlige bruk av materialer.

| Bestillingsvare |

Dette produktet har en rekke alternativer: dimensjoner, utførelser, tekstil / hud og andre utforminger. Ta kontakt med oss for å bestille time eller kom innom butikken vår for å snakke med våre flinke interiørkonsulenter.
Kontakt oss
Varenummer: FR0028 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.