3107 | Syveren Spisestol | Fullpolstret
Fritz Hansen

Soft black | Krom

14 301,00 kr

Syverstolen er Fritz Hansens best solgte stol, og en av de største klassikerne innen moderne møbeldesign

Denne utgaven av Syverstolen er fullpolstret i Leather Soft. Soft er semi-anilin og er en kromgarvet skinnvariant med en lettere tekstur og overflatebehandling. Skinnets tykkelse ligger på 1,0 til 1,2 mm.

Den klassiske Syverstolen ble designet av Arne Jacobsen i 1955, og er ansett som en av verdens mest ikoniske stoler. Alle stolene i serien er laget av formpresset finer, som kommer i ulikt treverk og med ulike overflatebehandlinger. Series 7 kan også bestilles med frontpolstring og fullpolstring i en rekke tekstiler og skinnvarianter. Den kommer som spisestuestol, barstol og kontorstol som kan fås både med og uten armlener.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FH0006 Kategorier: , Stikkord: