3107 | Syveren Spisestol | Fullpolstret
Fritz Hansen

Soft black | Krom

12 200,40 kr

Syverstolen er Fritz Hansens best solgte stol, og en av de største klassikerne innen moderne møbeldesign

Denne utgaven av Syverstolen er fullpolstret i skinnvarianten Essential Leather Soft. Soft er semi-anilin og er en kromgarvet skinnvariant med en lettere tekstur og overflatebehandling. Skinnets tykkelse ligger på 1,0 til 1,2 mm.

Den klassiske Syverstolen ble designet av Arne Jacobsen i 1955, og er ansett som en av verdens mest ikoniske stoler. Alle stolene i serien er laget av formpresset finer, som kommer i ulikt treverk og med ulike overflatebehandlinger. Series 7 kan også bestilles med frontpolstring og fullpolstring i en rekke tekstiler og skinnvarianter. Den kommer som spisestuestol, barstol og kontorstol som kan fås både med og uten armlener.

| Bestillingsvare |


Er varen en bestillingsvare? Ved møbler som må bestilles fra leverandør anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder også for utvalget av varianter på møbler i nettbutikken selv om tilvalg ikke vil være mulig. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FH0006 Kategorier: , Stikkord:
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.ahuseby.no ikke vil fungere korrekt.