3171 | The Mogensen Benk| Såpet eik
Fredericia

30 506,00 kr

Magert og lineært design med en ekspansiv følelse

Mogensen designet denne spisebenken i solid treverk i 1956. Med sin robuste, men enkle oppbygning er benken et godt eksempel på Mogensens livslange mål om å skape rene former. Form følger virkelig funksjon i dette rettlinjede designen med en enkel ryggstøtte og polstrede, rektangulære seter. Utseendet er magert og lineært, noe som resulterer i en åpen, innbydende følelse. Understellet speiler strukturen til Mogensens 3236-stol, noe som gjør benken fin å kombinere med disse.

Nullstill

Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FR0092 Kategorier: , Stikkord: