3217 | Syveren Kontorstol | Fullpolstret
Fritz Hansen

Soft walnut | Krom

21 349,00 kr

Syverstolen er Fritz Hansens best solgte stol, og en av de største klassikerne innen moderne møbeldesign

Den klassiske Syverstolen ble designet av Arne Jacobsen i 1955, og er ansett som en av verdens mest ikoniske stoler.

Kontorstol med hjul og armlene, fullpolstret i Leather Soft. Soft er semi-anilin og er en kromgarvet skinnvariant med en lettere tekstur og overflatebehandling. Skinnets tykkelse ligger på 1,0 til 1,2 mm, og kommer i både sort og brunt.

Stolen kan du få med myke eller harde hjul, det som skiller er at du bruker myke hjul om stolen skal stå på tre eller linoleumsgulv og harde om stolen skal stå på teppe. Du kan spesifisere hvilke hjul du ønsker under merknad i utsjekken. Ellers blir myke hjul levert som standard.

Høyde: 78-90cm

1 på lager
Flere kan skaffes.


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FH0007 Kategorier: , Stikkord: