3316 | Egget Lenestol | ReWool
Fritz Hansen

ReWool 0658

81 582,00 kr

Egget av Arne Jacobsen er et evigvarende dansk mesterverk

Som en skulptør, forsøkte Jacobsen å oppnå eggets perfekte form gjennom eksperimentering med metalltråd og gips i hans garasje. Resultatet ble det som i dag er kjent over hele verden som et av hans største triumfer gjennom hele hans karriere, samt en enorm oppnåelse i skandinavisk design. Den ikoniske stolen kan tilpasses gjennom en rekke farger, både i skinn og tekstil, og har også en tilhørende fotskammel som kan kjøpes separat.

Denne utgaven av Egget er fremstilt i tekstilen ReWool. ReWool er laget av 45% resirkulert ull og er et utsøkt valg av materiale som kler Eggets luksuriøse former. Margrethe Odegaard er hjernen bak den bærekraftige tekstilen som kombinerer ikonisk design og miljøvennlig materiale. Tekstilen finnes i 21 vakre farger, og kampanjen varer ut februar 2021.

| Bestillingsvare |


Leveringstid: Enkelte bestillingsvarer har en forventet leveringstid på alt fra 2-14 uker pga situasjonen i verden i dag mtp bl.a. råvarer og transport. Vi gir deg tilbakemelding med en gang om status på din vare, evt ta kontakt med oss for nærmere informasjon.
Made to order: Ved møbler som må bestilles fra leverandør som er made to order, anses varen som spesialbestilling og vil være unntatt ordinær angrerett. Dette gjelder f.eks. varer som lages på din bestilling med stoffvalg osv. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt.


Varenummer: FH0105 Kategorier: , Stikkord: